mandag 21. desember 2015

Julekort uten mønsterark

I dag vil jeg vise dere to julekort jeg laget for litt siden, helt uten mønsterark. Mønsterark er jo definitivt min største dille (og last, om du vil), så egentlig ganske imponert over hvor lett det gikk å lage noe uten dette.


På det første kortet har jeg brukt bølgepapp som base. På den har jeg kladdet litt Marabu Mixed Media Acryl Mousse i fargen hvit og carribean blue.

Motivet er fra Studiolight. Under det har jeg brukt en kakeserviett og litt osteklut. Rammen og bokstavene er fra Wycinanka. Rammen har fått glitterlim på seg, og bokstavene har jeg sprayet med Marabu Mixed Media Art Spray i fargen carribean blue for å matche fargen fra bakgrunnen. 

Det andre kortet er laget på en papirpose. Her har jeg først malt litt røft og tilfeldig med hvit gesso, før jeg brukte Marabu Mixed Media Acryl Mousse i hvitt sammen med en stensil fra Tim Holtz.

Chipboardteksten fra Wycinanka har også fått et lag med moussen på seg. Jeg har dabbet den lett på med en spattel. De røde hjertene er fra Staz. Knallfin julerød farge.

De runde stemplene er også fra Staz. Et dryss av frantage på toppen.

På tagen inni har jeg brukt et lite rødt hjerte, samt en stempeltekst fra Papirdesign.

Produkter fra Marabu, Staz, Wycinanka og Studiolight distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Deres forhandlerliste finner du HER.

Ønsker dere en kreativ dag!

Katrine

4 kommentarer:

 1. Så koselige og flotte julekort ! :D
  Herlig bruk av chipboarden :)

  SvarSlett
 2. Åh, så fint! Flott effekt på posen med mousse ! Klem ;)

  SvarSlett
 3. Digger julekortet i tyrkis og base på bølgepapp

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.