lørdag 5. desember 2015

Utfordring for desember - Dies og/eller punch

O herlige desembermåned, dette er virkelig tiden for hjemmelaget.

Her kommer en fri og fin oppgave som dere kan slappe av og løse mens dere nynner julesanger :

Vi ønsker å se prosjekter hvor du har brukt dies og/eller punch. Om det er figurdies, rammer, punchet kant osv. (eller kanskje alt sammen!?) er helt opp til deg, så lenge det er godt synlig på ditt prosjekt.

Med oss på desember-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.Sammen med dem gir vi vinneren en gavepakke med mosegummi og dies fra Sizzix:Utfordringen vår har frist 31. desember kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her

Ann Kristin:
Siden det snart nærmer seg jul, så har jeg laget ett julekort! Jeg har da valgt å bruke lekre Studiolight ark og motiv i blåtoner. Konvoluttene var på ett studiolight klippeark. Over de har jeg stemplet med ett Staz poststempel, "Jul-deilig er jorden". Jeg har pyntet med en kaffetag, snøkrystallcharm, snøkrystall rosette fra TH, chipboard fra wycinanka som er svertet. Jeg har brukt diesen "snow flurries" på kanten av skrivefeltet inni posen, snøkrystaller fra Marianne design og "Julehilsen" dies fra Papirdesign. De to sistnevnte er stanset ut i mosegummi. MD og mosegummi forhandles av Global Hobby og Kunst.


Wenche
En gavepose med en rosett stanset ut med dies fra Sizzix. Det meste av mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign.  I posen ligger det te, sukkerbiter og tesil. En søt liten gave.Hege:

Jeg har laget et posekort med tilhørende tag. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Maja Design og Studio Light. Jeg har punchet øverste kanten på kortet med en hjertepunch.  Motivet jeg har brukt er fra Freze Art, mens kakeservietten bak motivet er fra Din Fantasi.  Blomstene er fra I am Roses og bak den ene blomsterklynga har jeg brukt en dies fra Magnolia.  Halvperlene og #stemplene er fra Staz.  Studio Light, Din Fantasi og Staz forhandles via Global Hobby og Kunst.


Jeg har pyntet en tag i matchende med samme papir som posekortet.  Stempeltrykket jeg har brukt er fra Kort og Godt, mens knappen er fra Freckled Fawn. I toppen av tagen har jeg knyttet et Hug Snug bånd. Dette finnes i sortimentet til Global Hobby og Kunst.


Katrine:
Det blir et bursdagskort fra meg til denne utfordringen, og her har jeg kost meg med mange forskjellige dies. Mønsterarkene jeg har brukt kommer bla. fra Marianne Design og Studiolight, arket med gullprikker er My Minds Eye. Det nyedelige motivet er fra Lulu Design Art.

Ballonghjertet og halvsirkelen med stjerner (CR1293) er begge stanset ut med dies fra Marianne Design. Teksten er fra Papirdesign. Chipboard fra Wycinanka. Blomster fra Kort&Godt og I Am Roses.

Innsiden er enkelt pyntet. Tekststripene er klistremerker fra Papirdesign.

Elin:
Jeg har laget dekorert en Toffifee eske i ekte juleånd. Mønsterark fra Papirdesign, motiv fra Studiolight, halvperler fra Marianne design og en nydelig julehilsen dies fra Papirdesign som jeg har stanset ut med mosegummi. (Marianne, studiolight og såklart mosegummi, føres via Global Hobby og Kunst).3 kommentarer:

  1. Så flott oppgave !! Og for noen herlige inspirasjonsbidrag :D

    SvarSlett
  2. Så mye lekkert ♥ Flott oppgave, blir gøy og sette seg ned med etter ikea. God helg :)

    SvarSlett
  3. Denne utfordringen må jeg prøve å delta på.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.