fredag 25. desember 2015

Julekortras

Julaften er overstått og vi håper alle har hatt det koselig. Her i bloggen fortsetter vi med litt julestemning også frem mot nyttår, og i dag blir det et aldri så lite julekortras.

Katrine:
De to første kortene jeg vil vise måler ca. 4x8 og 3,5x8 inches. Mønsterark og motiv er fra Studiolight. Teksten er stanset ut i mosegummi med en die fra kaBoks, og dabbet med Marabu Mixed Media Acryl Mousse på toppen.


Synes dette kortet trengte et hint av farge, så da ble det pyntet med røde dotter fra Staz og blomster fra Papirdesign.

På dette kortet har jeg pyntet med en Wycinanka chipboard og noen pittesmå hvite dotter fra Freckled Fawn.


 Neste kort jeg vil vise frem er 4,5x4,5 inches. Mønsterark fra Studiolight også her. Nydelig chipboard fra Wycinanka i hovedfokus her.
Blomsten er satt sammen av flere lag med "flate" blomster og toppet med en rose i midten. Og selvfølgelig masser av glitterlim over til slutt.

Neste kort, også med papirer og motiv fra Studiolight. Utrolig koselig dette konglemotivet synes jeg. Acryl Mousse langs kantene.

Pynt fra Wycinanka. Utstanset tekst i mosegummi med acryl mousse over. Tekst die fra Kort&Godt.

Et kort til med de samme papirene som forrige. Her har jeg lagt litt strie i bunn. Revet opp litt washitape og brukt på bakgrunnen, samt rufset det hele langs kantene. Ferdig flettet hamp i tagen fra Kort&Godt.

Lekre blomster fra Kort&Godt har fått litt gesso og glitterlim på seg. Snøfnuggene under blomstene er stanset ut med en Martha Stewart punch.

På det neste kortet får virkelig mønsterarket være i fokus. Jeg har stanset hull i en stor kakeserviett fra Papirdesign og laget en tynn liten ramme ved hjelp av spellbinders dies. Dette har jeg limt over det nydelige mønsterarket fra Studiolight slik at det rammer inn den fineste delen av det. Teksten er stanset ut med en dies fra Papirdesign.

Alle snøfnuggene er stanset ut med en die fra Marianne Design, CR1335. Siste finish er masse glitterlim!

Siste kort fra meg i dagens julekortras. Et posekort med nydelige papirer fra Papirdesign. Hovedmotivet er en chipboard fra Wycinaka, det samme er teksten. Disse er begge embosset med Frantage.


2 kommentarer:

  1. Så lekre kort :-) Fortsatt god jul :-)

    SvarSlett
  2. Her var det jammen meg mye flott julekort-inspirasjon :D Kjempefine ! :D

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.