mandag 11. januar 2016

Grublis for januar - dilla på lilla


Er dere klare for en ny grublis? Oppgaven denne gangen har vi kalt "dilla på lilla". Vi vil her se et prosjekt hvor helhetsinntrykket er lilla. Du kan selvsagt ha innslag av andre farger, men lilla skal være den fremtredende fargen.

Med oss på denne grublisen har vi Marianne Design.


Sammen med dem gir vi vinneren to flotte dies:Frist for å delta er 6. februar kl 20.00. Reglene for deltakelse finner du her.

Wenche:

Jeg har laget et konfirmasjonskort med mønsterark fra Studiolight og motiv lånt via Pinterest. Blomster og stempeltrykk fra Papirdesign.


Kristin:
Jeg har laget en ganske enkelt jentekort denne gangen. Motivet er fargelagt med Chameleon. Stjernen er stanset ut med en Sizzix-die. Jeg har også brukt akryl-mousse i grå farge på bakgrunnen. Alt dette forhandles av Global Hobby og Kunst. Bakgrunnsarket, rosene og dottene i hjørnene er fra Papirdesign.Ann Kristin:
Lilla er en av mine desidert favorittfarge jeg scrapper i!! Sammen med min andre favorittdille:gull, så ble det en herlig kombinasjon! Her har jeg scrappet en PL-side fra fjorårets ferie, hvor vi var en dag i Legoland. Jeg har brukt lilla mønsterark, lilla washitape og stanset ut "hipp hurra" i lilla. Dette er en veldig god dies fra Papirdesign. Firkantstensil fra TH med hvit akrylmousse. Splæsjet litt med en knallfin gullspray fra Marabu. Vinkler fra Wycinanka. Akrylmousse, spray og wycinanka chipboard, forhandles hos Global Hobby og Kunst.

Kristine:
Denne gangen har jeg laget et posekort i lilla toner ♥ Mønsterpapirene, dotter og stickers er fra Papirdesign :) Motivet er fra internett og det har jeg fargelagt med tusj :)Hege:
Lilla er en av mine favorittfarger, men det er likevel sjelden jeg bruker lilla når jeg scrapper. Til "dilla på lilla" har jeg laget en LO med hvit kartong som bakgrunn. For å skape struktur til bakgrunnen, har jeg brukt stensiler sammen med blant annet akrylmousse fra Marabu i fargen lavendel. Mønsterarkene, kakeservietten og tittelbokstavene er fra Papirdesign, tag og klistremerker fra 7 dots Studio. Jeg har pyntet med chipboardpynt fra Wycinanka, paljetter og et lite enamel hjerte fra Staz. Akrylmousse fra Marabu, Wycinanka, Staz og paljetter, forhandles av Global Hobby og Kunst.

Elin:
Jeg har brukt mønsterark fra 7 Dots Studio på pose og kort. Den store brede blonden er fra Kort & Godt. Det samme er de rosa blomstene på kortet. Motivene er fra Lulu DesignArt. Jeg har trykket små ord fra Staz om jeg har klippet og svertet. Rosetten har jeg stanset ut med diesen Sizzix Sizzlits Die - Mini Paper Rosettes. Sommerfuglene er chipboards fra Wyzinanka.Katrine:
Jeg har laget et posekort til månedens grublis, og jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign. Disse har, etter min mening, den nydeligste lillafargen. Arkene er fra to forskjellige kolleksjoner, samt at jeg har brukt den fine matchende kartongen deres som de lanserte i fjor høst. Motivet er fra et Kort&Godt klippeark som heter -Vintage dame- og det er fint rammet inn av en Wycinanka chipboardramme. Teksten er også fra sistnevnte produsent, distribuert via Global Hobby og Kunst.Alle de lekre blomstene er fra I Am Roses, og alle har fått et rikelig lag med glitterlim.
9 kommentarer:

 1. Herlig oppgave !!! :)
  Gleder meg til å ta fatt på den :)
  Også så mange inspirasjonsbidrag :)

  SvarSlett
 2. Beautiful creations from the dt ladys.
  Can you thell me wath < GRIBLIS > means in English? Is this Danish or from Noorway?
  Gr ,Elly

  SvarSlett
  Svar
  1. Hello Elly :) Thank you for you kind words. "Gublis" is a word that describes the task. It's a different word for speculate or ponder, muse, brood, or a puzzle task. We make these task for our participants, as we want them to use there head a little bit more then normal. I do believe it's a Norwegian dialect word :)

   Slett
 3. Great theme, lovely inspiration from the DT. I don't see a linky?? Hugz

  SvarSlett
 4. Hi, I live in Italy. Can I join the challenge?
  Many thanks
  Laura

  SvarSlett
 5. Mykje fin inspirasjon her :-)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.