søndag 17. januar 2016

Mer inspirasjon til januar-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER. Vi vil se noe som glitrer denne gangen.

Hege:
Til denne utfordringen har jeg laget et maritimt posekort, med papir og motiv fra Studio Light sin serie "Summer at the beach".  Dette er en serie med utrolig lekre papirer og motiver.  Bak motivet har jeg brukt en bit bølgepapp, litt osteklut og hyssing/hamp.  Teksten er fra Wycinanka.  Jeg har pyntet med dotter fra Freckled Fawn og Diamond gems fra Marianne Design.   Studio Light, Wycinanka og Marianne Design distribueres av Global Hobby og kunst. Ta gjerne kontakt med dem for nærmeste forhandler.


Jeg har laget en tag til å ha inni kortet, med samme papir og pynt. Jeg har også stemplet med et stempel fra Papirdesign.


Wenche
Inspirasjonsbidraget fra meg er et julekort. Har ikke helt klart å rydde vekk juleprosjektene fra pulten enda. Koser meg virkelig SÅ mye med juleprosjekter.

Mønsterark og motiv er fra Studiolight. Juleklem er stanset ut med dies fra Kort og Godt. Snøkrystallene er stanset ut med dies fra Marianne Design. Både tekst og krystaller er stanset ut i hvir mosegummi. Glittereffekten jeg har lagt inn i kortet mitt er hvite, glitrende snøballer i form av Glitter Dot Halvperle m/lim plassert i midten av snøkrystallene og ellers litt hist og pist.
Jeg har laget en layout med mønsterark fra Kaisercraft. På bakgrunnen har jeg brukt stensil og hvit akryl mousse fra marabu. Før moussen har tørket, så har jeg strødd over med frantage for å få glitter effekt! Deretter tørket dette og jeg splættet over med lilla art spray fra marabu og tipex. Jeg har pyntet med hjerte-dotter fra Staz, pil-binders, Olaf-charm, glitter-thickers og ord-klistremerker fra Papirdesign. 

Katrine:
Jeg har laget et babykort til denne utfordringen. Selven basen til kortet har jeg stanset ut med dies fra Sizzix - Sizzix Thinlits Plus Die Set - Card, Diorama Gatefold. Dette dies-settet inneholder 15 dies og har uendelig med muligheter for forskjellige kombinasjoner. Jeg har valgt en variant som lukkes på midten, med magnetlukking. Magnetene ligger skjult bak mønsterark og pynt.

Motivet har jeg lånt via Pinterest. De utrolig skjønne mønsterarkene er fra Kort&Godt. Hjertene er stanset ut med dies fra Kort&Godt, de mellomste blomstene kommer også derfra. Øvrige blomster er fra I Am Roses. Alle blomster, samt chipboardteksten fra Wycinanka, har blitt påført masse glitterlim. Hjertene er også chipboard fra Wycinanka.

Slik ser kortet ut inni. Enkelt dekorert med mønsterark og et stempeltrykk, også dette fra Kort&Godt - stempelplate M-270.

Dies fra Sizzix og chipboard fra Wycinanka distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.4 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.