onsdag 6. januar 2016

Søt lollipop til baby

Lollipop-kort er veldig populært for tiden, så det måtte jeg bare prøve på å lage da vi i Scrappelyst hadde treff i Bergen.  Flere andre på teamet testet det også ut, og her finner du en enkel tutorial, som Wenche har laget.  

Jeg har bygget opp min lollipop ved hjelp av dies fra Spellbinders og Sizzix, samt kakeserviett fra Din Fantasi. Lagene er limt sammen med 3d-puter fra Papirdesign, og mellom lagene har jeg limt litt osteklut for å få litt struktur.  Motivet på forsiden er en digital fil fra Lulu Design.  Jeg har pyntet med roser fra Papirdesign, halvperler fra Staz og chipboard fra Wycinanka. Båndet jeg har knyttet rundt sugerøret, var en treffgave fra Elin.  

Sizzix, Din Fantasi, Staz og Wycinanka finnes i sortimentet til Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for din nærmeste forhandler.


På baksiden av lollipopen, har jeg brukt en "gnikkis" fra Staz. Veldig enkelt, men delikat. Under teksten er det plass til å skrive hvem gaven/kortet er fra om en ønsker det.
Her har jeg plassert Lollipop-kortet på en gave til en liten prinsesse. Veldig dekorativt kort, som det er lett å stikke inn under tråden på gaven.


Håper du lar deg inspirere til å prøve deg på et lollipop-kort du også :-)


4 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.