onsdag 29. juni 2016

Kort laget etter skisse #11

Flere av oss på teamet har kastet oss over kortskisse #11. Under her kan du se hvordan vi har løst den. Selv om alle har hatt samme utgangspunkt, blir kortene allikevel veldig ulike.
Kristin:
Jeg har tatt utgangspunkt i kortskisse nr 11. På kortet har jeg brukt motiver fra Studiolight, samt mønsterpapir fra Studiolight. På sirkelen rundt motivene har jeg brukt en sirkeldie fra Marianne Design. Alt dette forhandles av Global Hobby og Kunst.Linda:


Jeg har valgt å følge skissen ganske nøye, og har brukt forskjellige mønsterark fra Papirdesign til å forme rundingen med. Disse har jeg stanset ut med Marianne Design Basic shapes CR 1360, som gir et lekkert søm-mønster rundt kanten. Bak rundingen har jeg en hvit doilie, stanset ut med sizzix thinlits die "Doilie". Jeg har valgt å dele bakgrunnsarket opp i to deler, med en sizzix thinlits lace diesett mellom de to forskjellige mønsterarkene. "Gratulerer" er stanset ut av en av Papirdesign sine nye dieser. "#konfirmant" er fra Staz sin stempelplate "#med omtanke"". Ellers er kortet pyntet med blomster fra I am Roses og chipboard fra Wycinanka
Katrine:
Jeg har laget et konfirmasjonskort etter denne skissen, og valgte å kjøre det clean&simple.
Mønsterark, kartong, stempel og tekstdie er alle fra Kort&Godt. Teksten er stanset ut i gul mosegummi. På bakgrunnen har jeg valgt å tilføre litt farge ved hjelp av spray.

Bitene som danner sirkelen er stanset ut med en die fra Marianne Design, CR 1360. Alle bitene er hevet fra bakgrunnen med 3d puter fra Scrapbook Adhesives.
Mosegummi, samt produkter fra Scrapbook Adhesives, Sizzix, Marianne design, Studio Light og Staz forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst. Liste over butikker finner du HER


2 kommentarer:

  1. Så gøy å se hvor mye forskjellig det blir av samme utgangspunkt :D
    Flotte kort alle sammen! :)

    SvarSlett
  2. Det er så moro å se flere løsninger av samme skisse. 3 flotte og unike kort, og så ulike, selv med samme skisseutgangspunkt.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.