fredag 3. juni 2016

På sykehus

I mai måtte vi dessverre på sykehus med sønnen vår. Det viste seg at han hadde rs-virus og lungebetennelse. Vi ble i 5 døgn og det var veldig tungt for oss å se han veldig syk og så slapp. Allikevel er det for meg en viktig del å dokumentere og jeg hadde lyst til å lage en LOmed noen av bildene vi tok. Å scrappe en slik side er jo også en veldig flott form å bearbeide egne tanker og følelser rundt dette. Jeg har dessverre måttet anonymisere de bildene jeg ikke hadde lyst til å dele med omverdenen (hvor han har slanger tilkoblet i ansiktet), og ber selvsagt om forståelse for det.

På LOen har jeg brukt mønsterark fra 7 Dots Studio fra serien Homegrown. Sirklene på bakgrunnsarket er grå Marabu Mousse påført ved hjelp av en stensil. 

Jeg liker å bruke ekte scraps der jeg kan og på denne LOen har jeg brukt ledningen som var koblet til stortåen hans for å måle oksygennivå. Tapen i bunnen hvor tittelen er plassert, er den tapen som var festet rundt beinet hans.


Pilene på bakgrunnsarket er et egenlaget stempel. Jeg har laget det med ImpagePac Stampmaker.
Produkter fra Marabu og ImagePac Stampmaker forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

HER kan du finne din nærmeste forhandler.


4 kommentarer:

 1. Det kan være like viktig og fint å dokumentere det som ikke bare er smil og glede. Livet består av alt. En flott LO. Så godt å høre at det gikk bra med veslegutt <3

  SvarSlett
 2. Stakkars liten.....er ikke greit å være så syk.
  En flott LO av en ikke så hyggelig tid, men veldig ålreit å ha det dokumentert likevel :)

  SvarSlett
 3. En flott LO som forteller en sterk historie. Denne kommer til å bli kjær for dere <3

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.