søndag 5. juni 2016

Utfordring for juni - tall

Vi vil se prosjekter med tall på. Hvor mange tall, store tall,små tall, hvilken type tall osv bestemmer du selv :) Tallene kan være en del av bakgrunnen din, tittelen på prosjektet ditt, pynt, stempel på et kort, motiv, formen på prosjektet ditt, her er det bare så slippe fantasien løs ;)

Utfordringen vår har frist 30. juni kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Med oss på juni-utfordringen har vi Global Hobby og Kunst.


Sammen med dem gir vi vinneren to dies som står godt til denne utfordringen.

Denne diesen fra Sizzix®; Thinlits™ Die Set 11PK - Birthday Numbers.


Og denne fra Marianne Design; COL1405 Charming numbers.Denne gangen har jeg laget en layout. Etter ide fra DT Linda, tar jeg bilder av guttungen før han har bursdag. Det blir en herlig blanding av fine bilder og tulle bilder! Akkurat slik det skal være ♥
Til denne layouten har jeg brukt mønsterark fra Kort og godt, chipboard fra Wycinanka og dotter fra Staz som Global hobby og kunst fører.

Kristin:
Jeg har scrappet et bilde av sønnen vår da han var 10 mnd gammel. Jeg har valgt å bruke et tall-mønsterark på bakgrunnen. De små tekstene til høyre for bildet, er stickers fra Papirdesign. På bakgrunnen har jeg ellers splættet med blekk i farger som matcher mønsterarket.

Linda:

Jeg har laget et kort til DT Wenches 40-års dag. Jeg har brukt mønsterark og klistremerketekster fra Papirdesign. Chipboardrammen kommer fra Wycinanka. Tallet 40 er stanset ut med dies i mosegummi, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst. Stempelet kommer fra Kort og Godt.Elin:
Jeg har laget mine første PL sider til denne oppgaven, om temaet (og tallet så klart) er 17 Mai! Det ble faktisk hele 2 sider, med utgangspunkt i de tilrettelagte PL mønsterarkene fra Papirdesign. Jeg har holdt det enkelt hva dekor angår, bare ripet bildekantene litt og satt på noen clear stickers.


1 kommentar:

  1. Morsom utfordring.....må tenke litt :)
    Også så flotte inspirasjonsbidrag....knallfine altså :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.