søndag 11. juni 2017

Grublis for juni - ord i tittelHei! I denne månedens grublis har vi en tittel-utfordring til deg! Du må velge ett av ordene nedenfor. Ordet må være med i tittelen på ditt papirprosjekt. Du kan selvsagt skrive de på engelsk, og bruke ulike bøyninger og sammensetninger av ordet. Men vi må tydelig se at ordet er brukt. 

1.Hallo
2.Hverdag
3.Smak
4.Kos
Med oss på denne grublisen har vi Scrapiniec, og sammen med dem gir vi en heldig vinner disse flotte norske chipboardstekstene;
Frist for å delta er 6. juli 20.00Reglene for deltakelse finner du her.

Elin:
Jeg har laget noen enkle søte gavelapper til denne utfordringen. Ordet jeg har brukt er "Hallo", bare på engelsk. Det ble mer en bare en lapp da jeg først var i sving, så her kommer et lite utvalg:) Utgangspunktet er hvit kartong, stanset ut med Marianne Designs dies "Stitched passepatouts/circles". Deretter har jeg farget de med ulike distress farger, påført med svamp og stensil for å få litt effekt der det er lysere felter. Motivene er stanset i sort kartong fra Papicolor med div dies.

 Tekstene er trykket med ulike Kort og Godt stempler, og pynten (bling, duggdråper og hjerter) er produsert av Staz.


Hege:

Jeg har laget en LO hvor jeg har brukt ordet "kos" i tittelen. Jeg har brukt nydelige mønsterark fra Papirdesign sin nye serie "Dagen er din". Jeg har brukt stempelpute, stensil og embossing paste på bakgrunnen og bygget opp bak bildene med Chipboard og mønsterark.  Chipboarden har fått en runde med Akryl Spray fra Marabu i fargen "grey".  "Kos" er stanset ut i perlemorkartong fra Papicolor med sizzix-alfabetet "Brush".  Resten av tittelen er klistremerker fra Papirdesign. LO-en er pyntet med chipboardfigur fra Wycinanka og -tekster fra  Scrapiniec. Tekstene har blitt sprayet med Akryl Spray i fargen "lavendel".  Ellers har jeg brukt blomster fra blant annet Papirdesign, sugerør fra Kort og Godt, paljetter og dotter fra Staz.  Produkter fra Marabu, Papicolor, Sizzix, Staz, samt paljetter, forhandles via Global Hobby og Kunst.
Katrine:

Jeg har laget et bursdagskort til denne utfordringen, og ordet jeg har valgt er hallo (hello på mitt prosjekt). Kortet er en variant av shakerkort, jeg synes det er så gøy å lage slike kort - det blir så herlig lekent. HER kan du finne Ann Kristin sin fine trinn for trinn. Kortbasen er kartong fra Papicolor og alle mønsterark er fra Studiolight.

Rammen til shakerdelen er stanset ut med en die fra Papirdesign, og den er fylt med diverse paljetter i oransje og rosa. Den søte reven er stanset ut med Sizzix die nr. 660812. Teksten Hurra en die fra Kulricke og er stanset ut i glitterkartong (blå og rosa) fra Best Creations og glittermosegummi (sølv). Chipboardteksten, som du forøvrig finner på en av platene vi har i premie denne gangen, og pilene er fra Scrapiniec.

En rask titt på innsiden også, pyntet med mønsterark og kakeserviett, stempeltekster fra Papirdesign og flere chipboardpiler. Produkter fra Studiolight, Papicolor, Best Creation, Sizzix og mosegummi i alle slags farger og varianter, distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.


Ann Kristin:
Jeg har laget en PL-side fra ferien i fjor, med Hello i tittelen :) Den er stanset ut i en nydelig rosafarget mosegummi (som forhandles av Global Hobby og Kunst) Jeg har brukt akrylmousse/stensil på noen av PL-kortene. Og pyntet de med paljetter. Og jeg har brukt flere av tekst-chipboardene til Scrapiniec. De er bare så lekre!!Kristine
Jeg har laget en layout med "hello" som en del av pynt/tittel.
Til å lage denne layouten har jeg brukt to mønsterark som jeg har satt sammen ved hjelp av washi tape. Jeg har brukt akryl mousse fra Marabu for å duse ned bakgrunnen under bilde clusteren min. Solbrillene er stanset ut med dies fra Sizzix og chipboard er fra Wycinanka.1 kommentar:

  1. Gorgeous inspiration from the DT and a fun challenge. Hugz

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.