lørdag 17. juni 2017

Mer inspirasjon til juni-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:
Jeg har blitt inspirert av Kristines lekre LO "Smile". Jeg likte så godt oppsettet hennes med den litt lekne stilen og pynten. Jeg har laget min egen vri, men har brukt hennes LO som utgangspunkt. På LOen har jeg brukt Amsterdam rød akrylmaing.

Elin:
Jeg har også latt meg inspirere av en LO fra Kristine "Memories and joy", eller rettere sagt av teknikken hun har brukt her. Å påføre distressfarger med stensil har jeg aldri gjort før, men det likte jeg veldig godt! Her har jeg brukt lilla og rosa distresspute med stensil, samt splattet litt med samme farger og hvit i tillegg. Chipboards fra Scrapiniec har fått samme behandling. Jeg har stemplet med bakgrunns stempler fra Papirdesigns plate "PD 13788 Bakgrunner".


Linda:
Jeg har latt meg inspirere av Katrines Mixed Media kort i en lightutgave på denne layouten. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign, som har fått litt acryl mousse fra Marabu på ført ved hjelp av sjablong. Jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka og Scrapiniec, samt blomster fra I am Roses. Til sist har jeg pyntet med noen rosa dotter fra Papirdesign.


Kristine
Jeg har latt meg inspirere av Hege sin Pokemon go layout, med hvit bakgrunn og kult oppsett.
Bakgrunnen har jeg laget med sjablonger og distress ink. Clusteren er laget med mønsterark, washi tape, papirpynt og chipboard fra Wycinanka. Tittelen er stanset ut i mosgummi fra Global Hobby og Kunst.1 kommentar:

  1. Åh, så mange flotte LO`er....skikkelig inspirasjon.
    Ønsker der en god lørdag :D

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.