fredag 2. juni 2017

Velkommen lille venn

God morgen!

I dag har jeg lyst til å vise dere to kort jeg har laget med Papirdesign sin babyserie "Velkommen lille venn". Denne serien har nydelige babyark i sarte blå og rosatoner. Begge kortene er i str 5,5 x 5,5 tommer og jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor som base.

På det første kortet har jeg lagt mønsterarkene på langs i brede "striper" og jeg har brukt litt blonder fra blant annet Papirdesign innimellom "stripene".  Motivet er lånt fra Pinterest, og stanset ut med en dies fra Marianne Design.  Den hvite rammen er stanset ut med en dies fra Papirdesign.  Jeg har pyntet med blomster fra blant annet Papirdesign og I am Roses, #stempler fra Staz, paljetter og  chipboarddekor fra Scrapiniec. Baby er en chipboardtekst fra Wycinanka.På innsiden av kortet har jeg brukt et av de samme mønsterarkene som på forsiden. Jeg har også stanset ut samme ramme fra Papirdesign, denne gang i blå kartong fra samme produsent. Stempelteksten er fra Kort og Godt.


På det neste kortet har jeg lagt mønsterarkene i "striper" motsatt vei av det første. Arket med skyer, seilte fort opp som en favoritt hos meg.  Motivet har jeg lånt fra Pinterest. Bak motivet har jeg stanset ut en doily med en dies fra Marianne Design. "Baby" er en dies fra samme produsent.  Jeg har pyntet med utklippsord fra Papirdesign, chipboard fra Wycinanka og ulike blomster.


På innsiden av dette kortet har jeg pyntet med mønsterark som matcher forsiden, alle fra Papirdesign sin serie "Velkommen lille venn".


Kartong fra Papicolor, dies fra Marianne Design, stempler fra Staz og paljetter forhandles via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne nærmeste forhandler.

Ha en kreativ og fin dag!
1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.