onsdag 30. august 2017

Kort til jentekonfirmant

Heisann! 
For mange rundtom i landet er det konfirmasjonssesong også på høsten, så i dag vil vi dele litt inspirasjon til jentekonfirmanten.

Katrine: 
Jeg har laget et posekort med hvit pose som base. Motivet har jeg lånt via Pinterest, og jeg gar tatt utgangspunkt i det da jeg valgte farger til ark og blomster. Alle mønsterarkene kommer fra Studiolight.


Oppi posen har jeg skåret til en tag, og i toppen av den har knytt en sløyfe i tynn hamp og festet en hjertecharms på ved hjelp av jumpring fra Din Fantasi. Under hver blomsterklynge har jeg limt fast litt tyll.

Grenene under blomstene kommer fra Scrapiniec. Rammen har jeg skåret til av en større ramme fra Wycinanka. "Kjære konfirmant" er stanset ut i sort mosegummi med en die fra Papirdesign. Teksten under er skrevet i word og printet ut. Enamel dotter og hjerter er fra Marianne Design.

Produkter fra Studiolight, Din Fantasi og Marianne Design, samt mosegummi, distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Wenche:
På det første jeg viser her i dag er mønsterarkene fra Studiolight. Motiv lånt via Pinterest. Hovedformen på kortet er laget med die fra GoKreatei hvit Papicolor kartong, mens teksten er stanset ut med die fra Papirdesign. Sirkeleffekten oppe i hjørnet er stanset ut med die kjøpt via Ebay. 


Det neste kortet i romantisk rosa har mønsterark fra Studiolight, Ramme og tekstdie fra PapirdesignSå et blått til jentekonformant. Ark fra Studiolight og restebunken, og jeg har brukt den fantastisk flotte stjerne-diesen og nok en gang tekst fra Papirdesign.

Enamel stjerne-stickers med glitter fra Marianne Design.

Dette lilla kortet er dekorert med de herligste papirene fra Studiolight. Denne lilla-fargen er noe av det vakreste jeg jobber med. Blomsterarket er baksiden fra det lilla.  Motiv lånt via Pinterest. Bord stanset ut med dies fra Marianne Design. Konfirmant er stanset ut med dies fra Papirdesign, hvor jeg har fjernet ordet "kjære" for et enklere uttrykk. Navnet er skrevet med stickers fra Papirdesign. Enamel dotter fra Staz.

Inni kortet har jeg laget en pengelomme med dies fra Go Kreate.


Produkter fra Studiolight, Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

  1. Åhh...her var det mye flott inspirasjon.....jeg vil hjem å scrappe :D :D

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.