torsdag 31. august 2017

Resteparty - små tags til div anledninger

Om du er som scrappere flest, har du en restekasse i scrappekroken din ;) Restepapirer, diverse tags, bilder eller elementer du har klippet ut eller stanset på et treff, blomster i en krukke som ikke passet inn like vel? Jeg hadde (og har) i allefall ganske mye slikt nå, og da er det så godt å få brukt litt opp! 

Jeg har brukt restene til å dekorere noen tags. Jeg synes slike små tags er koselig å henge på pakker, blomster, vinflasker ol, og fyller stadig på lageret mitt ;)

Jeg har brukt tags som jeg hadde liggende fra før av, funnet litt restepapirer og klippet til. Rufset og svertet har jeg også gjort ;)


Her har jeg pyntet med utstanset "klem" i sort mosegummi. Jeg stanset flere slike på et treff en gang, på tide å få de brukt! Hjertet er fra Staz.


Her kommer nok en "klem" i sort mosegummi, sommerfugl fra et Kort og Godt klippeark, hjerte fra Staz og div blomster fra I Am Roses.Har drodlet litt med sort penn rundt kanten, en ny liten dille.


En siste "klem" i hvit mosegummi her. Har trykket på et hjulspor med clearstamp fra Marianne Design, pyntet med en I Am Roses blomst og et hjerte fra Staz.

3 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.