onsdag 5. august 2020

Utfordring for august - Blomster

For de fleste er kanskje nå sommerferien over, mens for andre varer den litt til. Vi håper uansett du blir med på utfordringen vår for august. 

Utfordringen denne måneden kaller vi rett og slett for "blomster". Vi vil se blomster på prosjektet ditt. En eller mange, små eller store - det bestemmer du, så lenge det er blomster.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.august 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte Studio Light-produktene. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Kristin:

Jeg har laget en LO med bilde av min sønn. Bakgrunnarket er fra Studio Light. Det er egentlig et ark fra en jule-kolleksjon, men jeg synes det var perfekt til dette bildet. Banneren bak bildet er stanset ut av en die fra Papirdesign. Buttonen  og de små rosene er også fra Papirdesign. Murstein-stemplet jeg har brukt på bakgrunnen, samt swirlene er stempler fra Studio Light.
Jeg har laget et bryllupskort til inspirasjon. Kortet er laget  på en base av ferdigbrettet hvitt kort fra Staz, med tilhørende konvolutt. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Tekstdies er fra Papirdesign.

Selvklebende hjertebling fra Kort og Godt.

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano. Det glansede og embossede arket under motiver et fra Papicolor

Produkter fra FabrianoStazPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Elin:
Jeg har laget et sommerlig, blomstrende konfirmasjons kort denne gangen. Siden mange fikk konfirmasjonen sin utsatt pga Covid-19, vil jeg tro flere har brukt sommeren til å lage kort til kommende konfirmanter?

Elsker dette sorte og rosablomstrede mønsterarket fra Papirdesigns kolleksjon "Håpefull - En bukett til deg". Har også brukt "Til dåpsbarnet - rosa" fra samme kolleksjon. Hjerterammen er stanset ut i sort kartong med "Hjerteklem" dies fra Papirdesign. Klistremerker med tekst fra samme produsent. Hugsnug fra Global Hobby og Kunst, samt blomster fra litt div produsenter. På baksiden et lekkert clearstamp fra Kort og Godt: Håndlaget av meg ;)Linda:
Jeg har laget et kort i friske farger fra ei gammel 6x6 blokk jeg har hatt liggende i flere år. Jeg har brukt forskjellige bladdies under blomsten, og et enkelt "hello" stanset ut i mosgummi som tittel sammen med noen små tekststriper skrevet med skrivemaskin på Papicolor kartong. 


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 kommentar:

 1. Merci de nous offrir ce nouveau challenge attractif.
  Félicitations à la DT pour ses superbes créations.
  Prenez soin de vous !
  MaryannG

  Thank you for offering us this new attractive challenge.
  Congratulations to DT for their superb creations.
  Take care of yourself !

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.