onsdag 7. oktober 2020

Rodeo - Layout


Jeg har kost meg med å lage en fargerik og leken layout fra en dag dattera mi red på en mekanisk okse på et arrangement i idrettslaget. Jeg har brukt forskjellige ark og die cuts fra en diecut blokk fra Studiolight og serien Create Happiness som utgangspunkt til Layouten. For å supplere litt har jeg i tillegg brukt ark fra Papirdesign


Jeg har  brukt banner-diesen til Papirdesign for å lage formen på det rosa arket bak det første bildet. Jeg har brukt eyelets for å lage hull til å tre tråden gjennom, for å gi inntrykk av at de forskjellige papirclusterne henger på tråden. Tråden kommer fra Kort og Godt. De rosa dottene er fra Papirdesign. Jeg har brukt svart kartong fra Papicolor til å lage ramme rundt det høyre bildet. Jeg har brukt litt rosa akvarellmaling fra van Gogh på bakgrunnsarket, noe malt utover med pensel, og noen sprut her og der. De to stjernene med gule rundingene bak er stanset ut ved bruk av dissene "sneakers stor" og "sneakers liten" fra Papirdesign. Tekststripene kommer fra Papirdesigns klistremerkeark "Frøken fryd". Jeg synes disse passet perfekt til layouten, både i farge og tema. 


Jeg har brukt GellyRoll moonlight penn til å skrive på tagen bak bildet. Denne pennen er veldig flott til å skrive også på mørk bakgrunn. Tittelen er stanset ut i hvit mosgummi. Jeg ønsket å gi bokstavene et litt mer "cowboyaktig" utseende, og bestemte meg derfor for å lage prikker på bokstavene med en tynn Poscatusj i svart. Disse tusjene kommer i flere forskjellige tykkelser, og gir utrolig god farge. De kan skrive på omtrent alt, da de blir som "maling" når de tørker. Så disse tusjene kan man ha det mye moro med :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.