onsdag 3. juli 2024

Vinner av utfordring for juni

 Tusen takk til alle som deltok på juni-utfordringen vår. Det er alltid gøy å se hvor kreative bidrag dere lager til utfordringene våre.

Med oss på utfordringen har vi Papirdesign   


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte produktene: 


Og vinneren ble:

bidrag nr 2 brouwers_hanne


Vi gratulerer så mye og du kan smykke bloggen din med vinnerbanneren og linke tilbake til oss, dersom du ønsker det.



Vi ber deg om å sende oss postadressen din på mail til; scrappelyst@gmail.com
Gir ikke vinneren lyd fra seg innen det har gått 4 uker fra annonsering, går premien videre til en senere anledning.



Det var tett i toppen så vu rydder plass til tre til på pallen som kan smykke seg med vår topp 3 banner er:
 
bidrag nr 12 Jorunn Elin


bidrag nr 4 Jose


og bidrag nr 14 Lia






Sommerhilsen med lommeklem


Jeg har laget små tags med sommerhilsen og lommeklem. Motivene med sommerhilsningene jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 342. Printet på litt ru tegneark fra Fabrianp til sisse tagsene. 

En lommeklem er en koselig oppmerksomhet til en venn. På disse tagsene får du lommeklem i form av en søt liten and til å ta av og putte i lomma. I lomma kan anda ligge som en trygg trøst å ta i hånda for en lommeklem ved behov. 

Jeg har diktert og printet ut noen forskjellige tekster og stanset ut disse, tags og vimpler med dies fra Papirdesign

Ønsker dere en fin dag.


 

Kort til konfirmant

 

Dette kortet har jeg laget med utgangspunkt i en litt stor papirpose. Brettet inn mot midten fra begge langsidene, og siden med åpning danner en pengelomme.

Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 294. Printet på fotopapir til dette kortet.

Mønsterarkene, dies og tekstklistremerker  jeg har brukt er fra Papirdesign.


Ønsker dere en fin dag.

 

tirsdag 2. juli 2024

Konfirmasjonskort til lesehesten



Jeg digger kortmotivene fra  W.JensenDesign. På dette kortet har jeg brukt et motiv fra ark nr  298. Jeg har brukt motivark i lyse farger, og hatt på litt artspray fra Marabu i gull før jeg har stanset ut forskjellige diecuts fra Papirdesign og lagt lag på lag.


"kjøre konfirmant" og "Gratulerer" er begge dies fra Papirdesign. Disse har jeg stanset ut og limt lag på lag. For at teksten på kconfirmantdiesen skal komme bedre frem, har jeg valgt å stanse den ut i hvit kartong også, og limt innmaten fast inni diesen. Tekstklistremerket kommer også fra Papirdesign.



mandag 1. juli 2024

Sommerutfordring for juli og august - Alt er lov

Nå er det sommer og vi kjører sommerutfordring over både juli og august. Vi gjør det så enkelt som at vi kaller den "Alt er lov", og ja, det betyr at absolutt alle varianter av bidrag er lov - så lenge det er relatert til papirhobby.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.august 2024 kl 20.00 og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi WJensenDesign


Sammen med henne gir vi vinneren 3 valgfrie digitale motivark. 

Delta ved å linke inn bidraget ditt via Inlinkz, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene). Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at vi i denne utfordringen trekker en tilfeldig vinner.

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at Inlinkz har en begrensning på max 50 bidrag. Dersom antall bidrag overstiger dette og du ikke får lastet inn via Inlinkz, kan du legge inn link i kommentarfeltet under. Du er selvsagt fortsatt med i trekningen av premien for denne utfordringen.


Katrine:
Siden alt er lov blir det jul i juli fra meg. 
 
Et smalt kort i liggende format i tradisjonelle julefarger. Mønsterark, klippeark og dies er alt fra Papirdesign. Røde rhinestones er fra Staz, mens snøfnuggene er punchet ut med Martha Stewart punch i glitterkartong.




Kristin:
Siden det er sommer, ble det blomster på dette bidraget fra meg. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign som bakgrunn. Jeg har deretter limt fast en utstanset die cut i sølv oppå. slik at mønsterarket synes litt igjennom. Deretter har jeg limt fast blomster jeg har klippet ut, som passer i fargene til mønsterarket. 


 Wenche:  

 
Dette takkekortet er laget i 15cm*15cm av hvit kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 175. Printet på fotopapir og stanset ut med en rammedie som er et bruktkjøp,og jeg vet ikke produsenten av denne dessverre.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign

De rosa epoxyhjertene jeg har pyntet med er fra Staz. 

Linda: 

Jeg har laget et konfirmasjonskort i klare rosa farger. Det lekre motivet kommer fra WJensenDesign og er fra motivark nr 316. Jeg har brukt dies fra Papirdesign, samt tekstklistremerker herfra. Inni kortet har jeg brukt en tekstdies fra Papirdesign sammen med en tekststripe skrevet på skrivemaskin.











You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter