mandag 26. mai 2014

Brush script


Hei! I dag vil jeg vise dere en layout og en  PL-side, hvor jeg har prøvd meg på en trend som kalles brush script. Jeg har sett flere layouts hvor det har blitt skrevet med slik skrift, og jeg syns det har vært veldig kult, så jeg ble inspirert til å prøve det ut selv. Jeg valgte en penn som heter wink of stella glitter brush til å skrive med. Den har en tupp som på en malerpensel, man klemmer på beholderen, så kommer det blekk ned til tuppen. Den kan da lage både tykke og tynne streker. Det er ikke så lett å se på bildene, men den har også en kjempefin glittereffekt. Å skrive rett på en layout var litt for skummelt, så jeg valgte å øve litt på forhånd på skisseark, og bruke det forsøket jeg syns ble best på LO'en. 

Det går sikkert helt fint å bruke en vanlig malerpensel og svart blekk som f.eks india ink. 
(ett lite tips er å søke på "brush script scrapbooking" for å få vite mer om dette, her har du også en link til en inspirasjonsmappe på pinterest)Slik ble resultatet. Jeg har nok ikke den peneste håndskriften, og det var vanskeligere enn jeg trodde. Men det var gøy å prøve. Og man får iallefall ett unikt element på prosjektet  ;) 


Mønsterarkene jeg har brukt kommer fra Studio Tekturek og We are memory keepers.

PL-kort har som oftest engelsk tekst, og det er ikke alltid at man finner en tekst som passer til formålet. Da er det jo kjekt å skrive tekst som passer selv. 


Her er project life siden min, hvor jeg har valgt å skrive på ett 6x4 kort. Håper du ble inspirert til å prøve selv! 

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.