fredag 16. mai 2014

Lage egne stempel

Global Hobby og Kunst har fått inn et veldig spennende produkt i sortimentet sitt; Imagepac Stampmaker. Med denne maskinen kan du lage dine helt egne stempler, veldig enkelt og greit.

Inne på Global Hobby og Kunst sin inspirasjonsblogg "Din fantasi fra hobby til kunst", finner du en informativ brukerveiledning på norsk. Jeg har derfor ikke tenkt å lage noe steg for steg på dette her, men heller vise en liten stemningsrapport fra scrappekroken i min iver. For dette er innmari moro :-)

En liten datanerd som jeg er, så elsker jeg å sitte å pusle med egne design på PCen. Her har jeg laget klart noen negativer til stempler;


Disse skriver jeg ut på transparenter som følger med i startkitet. Det er MEGET viktig at utskriften blir svart nok. Dette er alfa og omega for å få gode stempler. 


Hold utskriften opp mot lyset for å se at den er svart nok. Alle lyse felt vil bli synlige i stempelet ditt. 


Så starter den herlig, spennende prosessen med selve maskinen. 
For alle detaljer husk å se i brukerveiledningen.Når alle punkter er fulgt nøye og vel, kan jeg endelig stemple med mitt eget stempel: 


Og ikke minst, lage prosjekter med mitt eget stempel. Må bare anbefales :-)


På dette lille kortet mitt, som er et dobbelt kort i str 3 3/4", har jeg brukt motivark fra Studiolight, halvperler fra Staz, dies fra Marianne Design og Sizzix, blomster fra I am Roses og stempelet mitt. 


Mulighetene med stempelmaskinen er mange. Du kan lage personlige håndlaget av- stempler, du kan lage fotostempler av egne fotografier, du kan lage stempler til bruk i Project Life spesielt tilpasset deg- osv osv. Du kan også kjøpe embossing-kit til maskinen og lage plater for tørrembossing. Dette har jeg ikke prøvd meg på enda, men jeg skal :-)

Her kan du finne den norske sida for maskinen på Facebook. Her er planen å dele erfaringer og tips: https://www.facebook.com/groups/stempelmaskin/

Både Stempelmaskinen, Studiolight-, Staz-, Marianne design- og Sizzix-produkter distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst, sammen med et stort utvalg andre produkter. Ta kontakt med de for info om din nærmeste forhandler.

9 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.