fredag 21. november 2014

Brettealbum

Jeg hadde lyst til å lage et kort litt utenom det vanlige til min datters 1 års dag.  Jeg har egentlig ikke den helt store tålmodigheten når det kommer til "bretting", men da jeg kom over malen til Camilla Halseth på brettealbum i "Ett Trykk" nr 4, 2014, fant jeg ut at det var det perfekte "kortet".  Her var det god plass til både bilder og personlige hilsener.

Jeg har brukt nydelige mønsterpapir fra Papirdesign gjennom hele albumet. Disse er absolutt blant mine favoritter.  Forsiden har jeg pyntet enkelt med et stempelmotiv fra Flonz.  Jeg syns dette stempelet er så herlig, og minner meg om det stadiet Laura er på akkurat nå.  Jeg har valgt å ikke fargelegge motivet.  Bokstavene jeg har brukt er klistremerkebokstaver fra Papirdesign. Jeg liker disse veldig godt, siden de har det norske alfabetet (æøå).  Ballongen er stanset ut med en dies fra Marianne Design. Jeg har pyntet med roser fra Papirdesign og chipboard fra Wycinanka.  Wycinanka og Marianne Design forhandles av Global Hobby og Kunst i Norge.Her ser dere albumet delvis åpnet. Bilde av gulljenta i ramme fra Wycinanka nydelig tekst fra Papirdesign.  Alle kanter er svertet med mørk grå stempelpute og "Love" er fargelagt rosa med Promarkers.


Her har jeg åpnet albumet litt mer.  Jeg har brukt forskjellige kantpuncher på klaffene.  Hashtagstemplene er designet av Wenche og kommer fra Staz. De er veldig anvendelige og forhandles av Global Hobby og Kunst. 

Skrivefeltet for personlig hilsen er klippet ut fra et PL-kort.  Jeg har pyntet sidene med blant annet dotter fra Papirdesign, chipboardhjerte fra Wycinanka, washi og en tag.  Wycinanka, washi og tags finnes i sortimentet til Global Hobby og Kunst.


Sånn ser albumet ut når det er helt åpent.  Jeg har laget plass til enda en personlig hilsen og flere bilder av Laura i rammer fra Wycinanka.  Sidene er pyntet med rosa kakeservietter fra Papirdesign , en søt fuglediecut fra Marianne Design og chipboardswirl fra Wycinanka
  
Helt til slutt - baksiden av albumet.  Baksiden har jeg pyntet med diecut fra Marianne Design og kakeserviett fra Papirdesign. Albumet er knyttet sammen ved hjelp av Hug Snug bånd.Det var veldig gøy å lage dette albumet, og jeg ble veldig fornøyd med sluttresultatet.
Håper du også lar deg inspirere til å "brette".
Sleng deg gjerne med i utfordringen vår denne måneden; Mer enn en brett.

Lykke til!!
6 kommentarer:

 1. Så nydelig, og et perfekt kort/album man kan tilpasse til hvor avansert man vil gjøre det:)

  SvarSlett
 2. Så spennande kortalbum du har laga her! Lekre papirer :)

  SvarSlett
 3. Nydelig album! Så mange flotte detaljer! :)

  SvarSlett
 4. Supernydelig mini-album :) Digger det!!

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint og nydelig dette var ! :D Nydelige farger og pynt :D

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.