mandag 10. november 2014

Vi i teller ned til desember: Gaveposer

Ann Kristin:
Her har jeg dekorert en gavepose, som man kan putte en julegave oppi. Noe godteri, egenpleie eller noe annet fint!Jeg har brukt mønsterark fra StudioLight. På toppen av posen har jeg stanset med snow flurries on the edge av TH. Motivet "Tilda with reindeer" er fargelagt med distress reinkere.  Sløyfen og stjerne buen er dies av Marianne Design. God Jul dies fra Scrapmagasinet. Reinsdyret er i tre, fra Nille. Gullperler som jeg har hatt liggende lenge, og en gull enamel dot. 

StudioLight og Marianne Design produkter føres av Global Hobby og Kunst


En koselig innpakning er halve gaven synes jeg. Denne papirposen har jeg pyntet med mønsterark fra Marianne Design og motivet er en topper fra the Hobby House. Sløyfen, rammen bak motivet og rammen rundt teksten er stanset ut med dies fra Marianne design; LR0325 Bow (L) 39990325, LR0317 Petra's circle & crown 39990317 og LR0318 Petra's rectangle 39990318. 


Teksten er stempel fra Marianne Design Eline's Christmas sentiments. Sløyfen har jeg pyntet med en perlebrad fra the Hobby House. Blomster fra I am Roses. Noen av disse har også blitt stæsjet opp litt ekstra med perlebrads fra the Hobby House


Elin:
Må si meg enig med damene over her, innpakninga er halve opplevelsen når det kommer til gaver! Min gavepose er dekorert med lekre ark fra Papirdesign. Møtivet er en topper fra Th Hobby House, og blomstene er fra I Am Roses. Jeg har løftet motivet med litt bølgepapp, noe jeg digger på spesiellt juleprosjekter.


Perlene er et Staz produkt ført av Global Hobby og Kunst. Der finner du også osteklut og hugsnug bånd. Har klæsjet litt med gesso på bølgepappen og stanset ut God Jul


Katrine:
Det er så koselig å dekorere gaveposer, og det er enda mer koselig å gi bort. Jeg har dekorert en kraftfarget papirpose. Mønsterarket er fra årets julekolleksjon fra Papirdesign, Stille Natt. Nydelig rødfarge i arket som passet utrolig godt til motivet, en ferdig fargelagt topper fra The Hobby House. Bak motivet har jeg en stor doily, og over motivet har jeg en lekker ramme fra Wycinanka som jeg har embosset i gull og pyntet med røde halvperler. Den norske teksten er også Wycinanka og forhandles kun gjennom Global Hobby og Kunst. Ta kontakt med dem for å vite hvor din nærmeste forhandler finner sted.


6 kommentarer:

 1. Så mange flotte gaveposer! Nydelig pynta alle sammen.

  SvarSlett
 2. For noen nydelige gaveposer!!! Flott gave i seg selv! :)

  SvarSlett
 3. Kjempefine gaveposer :) Lekkert pyntet!

  SvarSlett
 4. For nokre lekre gaveposer! Ekstra hyggelig å motta gaver som er flott innpakka :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.