lørdag 15. november 2014

Vi i teller ned til desember: Telys

Vi fortsetter å telle ned, og vi er inne i en tid med storforbruk av levende lys. Her er noen gaveideer med telys:

Ann Kristin:

Telys og fyrstikker:
Jeg er god på å spare på ulike emballasjer, jeg har snart en stor hylle full av ulike emballasjer. Dette er en metalleske, som har vært en gaveinnpakning for såpe. Den passet nesten til en 100 pk med telys. Jeg har brukt fjorårets kolleksjon fra Papirdesign til dekorering av denne og fyrstikkesken. Jeg likte de arkene så godt, så jeg hamstret bittelitt! Chipboarden over nissen er fra Wycinanka, ellers er alt annet fra Papirdesign.
Jeg har pyntet opp en tom konfekteske av metall og puttet telys i. En super gave til de som har alt. Jeg har sprayet bokset litt røfflig med gessospray. Dekorert med mønsterark fra Marianne Design, og også diecuts fra tre av de herlige diesene fra Marianne Design; LR0178 Santa’s sled 39990178, LR0179 Rudolf og LR0240 Creatables Large Oval by Petra 39990240. Stempeltekst fra Staz ;  Velsignet julenatt.


Ellers har jeg pyntet med lysblå roser og hvite pyntekvaster fra I am Roses, litt blonde og Hvite Glitter Dot Halvperler m/lim. Reinsdyrene har fått glitterlim for litt glimt i øyet, og litt glitterlim er også brukt på julenissens slede. Effekt Sne er brukt på rosene og sleden.Elin:
Jeg har pyntet en stor fyrstikk eske og pakket sammen med telys i cellofanpose. En liten ekstra gave, eller til den som har alt. Her har jeg brukt julemotiv fra Studiolight, som føres av Global Hobby og Kunst. Mønsterpapirene er fra MajaDesign som finnes hos bl.a Kreativ Hobby.


Katrine:
Jeg har pyntet en metallboks som måler ca 5,5x5,5" som jeg har fylt med fire store telys, og en matchende fyrstikkeske. Både boksen og fyrstikkesken er kledd med mønsterark fra Studio Light. Motivene er fra et klippeark fra samme produsent.

Tekstene er nydelige rub-ons fra Staz. Blomstene er fra Storyteller. Produkter fra Studio Light og Staz føres av Global Hobby og Kunst.


5 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.