torsdag 11. juni 2015

Grublis for juni - tema sjokolade

Dere er vel klar for en ny grublis ?  tema - Sjokolade

Nå er vi spent på å se hvordan du løser denne. Velger du å pynte en konfekt, velger du å scrappe bilder av favoritt sjokoladekaken din. Vi venter på å bli overrasket :-)

Frist for å delta er 6. juli kl 20.00. Reglene for deltakelse finner du her.

Med oss som samarbeidspartner på denne grublisen har vi Global Hobby og Kunst, og sammen med de gir vi vinneren fine produkter fra Marianne Design:La deg inspirere av noen bidrag fra Team Scrappelyst;

Kristin:

Jeg er veldig glad i jul og nå er det bare et halvt år igjen til julen atter en gang er her. Jeg har derfor laget en jule-vogn til å ha sjokolade eller annet snacks i. Vognen er stanser ut av en Sizzix-die, som forhandles av Global Hobby og Kunst. Diesen heter "Sleigh Favor Box". Mønsterpapirene på sleden er fra Papirdesign. Sleden er stanset ut i tykk papp og deretter malt hvit. Den er svertet litt langs kantene med brun stempelpute. Blomsten på sleden er stanset ut med samme die. Sleden er lett å lage og lett å sette sammen, og ikke minst veldig dekorativ.Mitt sjokoladeinspirerte bidrag ble en dekorert tom valnøttboks. Boksen skal fylles med sjokolade. 
Jeg har fargelagt et digitalt stempelmotiv fra Mo Manning som hovedmotiv på lokket. Teksten er en gnikkis/rubon fra Staz. Rammen på lokket er stanset ut med dies fra Marianne Design, CR1239 Passepartout rund 39991239. Alle mønsterarkene er fra Studiolight. Halvperler fra PapirdesignHjerteborden er stanset ut med dies fra Marianne Design, DF3413 Design Folder Extra - Hjerter 39993413. 


Elin:
Melkehjerter dekket med nydelige papirer og scrappestasj, kan det bli bedre?! Mønsterark, stempel og perler er fra Papirdesign. Swirlen under bildet er stanset ut med en Sizzix thinlits dies. Så klart har jeg med både blonder, osteklut og søte roser fra I Am Roses.


Jeg har dekorert denne fine esken. Det var akkurat plass til to deilige sjokolademuffins i den! En koselig liten gave å gi bort. Jeg har fargelagt ett eldre motiv av Tilda med distress reinkere, som jeg syntes passet godt til temaet. De lekre mønsterarkene og teksten fra Papirdesign , passet jo også helt perfekt! :) De brunprikkede sløyfene er fra Hobby house.


Tema er sjokolade, og hva passer vel da bedre enn skive med nugatti? Jeg har laget en LO med mønsteark fra Papirdesign og Studio Tekturek.  Kakeserviett, bokstavklistremerker, dotter og datostempel er også fra Papirdesign.


Katrine:
Jeg har også laget en LO til denne oppgaven, med bilder fra sommerferien i fjor da eldste for alvor oppdaget sjokolade. Nam, nam! Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign og Studio Tekturek, samt noen små biter vellum fra Studio Calico. Chipboard fra Wycinanka, button fra Papirdesign og ellers litt diverse småpynt.

7 kommentarer:

 1. Nydelige prosjekter dere har laget

  SvarSlett
 2. Flotte prosjekter som er laget som inspirasjon :) Må prøve meg på denne :)

  SvarSlett
 3. Så artig oppgave ! :)
  Også så mange og varierte inspirasjonsbidrag. Kjempeflotte ! :D

  SvarSlett
 4. Oi, her var det mye flott å se leeeenge på :) Herlig oppgave også :)
  klem, Synnøve

  SvarSlett
 5. Så mye fint, og masse inspirasjon å hente :)

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Mange fine bokser her... likte spesielt godt nissesleden :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.