mandag 1. juni 2015

På shopping

Etter å ha scrappet kun guttebilder i mange år, tok det sin tid før jeg ble komfortabel med å scrappe rosa, men nå føler jeg endelig at jeg er kommet i "rosamodus".

På denne layouten har jeg kost meg med utrolig lekre papirer fra Papirdesign sine serier "Hell og Lykke" og "Lille mirakel".  Det er veldig gøy at fargetonene i de ulike seriene passer så godt sammen.

Jeg har brukt stensil og embossing paste på bakgrunnen for å skape litt struktur.  Oppsettet kommer fra en skisse laget av Becky Fleck.  

Jeg liker å ta litt utgangspunkt i bildene/tema på bildene når jeg scrapper, og bruke pynt som står i forhold til det.  Jeg hadde ikke så mye pynt som egnet seg for temaet shopping, så da valgte jeg å finne små detaljer på bildene som jeg ønsket å videreføre på LO-en i stedet. Jeg valgte krona på lua, øyenstikkerne på jakka, blomsten på smokken og blondekanten nederst på buksa, og plukket pynt ut fra det.

De søte blomstene jeg har brukt, er fra I am Roses.  Jeg liker veldig godt den friske rosafargen og syns de gir det lille ekstra til LO-en.  Vimpelrekken er stanset ut med en dies fra Magnolia, og jeg har pyntet den med utklipte kroner fra et mønsterark i "Lille Mirakel"-serien til Papirdesign. Det hvite blondebåndet og kakeservietten er også fra Papirdesign, mens øyenstikkerne er chipboard fra Wycinanka

Tittelen på LOen er laget med små klistremerkebokstaver fra Papirdesign og quickutzalfabetet "Reuse".  Ellers har jeg stemplet med et par #stempler fra Staz, 

Staz og Wycinanka forhandles via Global Hobby og Kunst




Kreativ hilsen 

4 kommentarer:

 1. Nydelig LO, med herlige bilder. Liker så godt vimplene du har brukt på denne.

  SvarSlett
 2. Så herleg :) Fine fargar og tøft med dei vimplane slik. Likte og oppsettet av blomane, eg får aldri heilt til å plassera blomar og brukar difor lite av dei. Men dette var enkelt og veldig fint :)

  SvarSlett
 3. Herlig LO med kjempesøte detaljer :D

  SvarSlett
 4. En alldeles underbar LO med supersnygga detaljer och fina foton!

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.