torsdag 19. januar 2017

Man tar hva man har...

Av og til blir jeg inspirert av det som ligger rett foran nesen min på pulten. Det samler seg gjerne opp noen rester etter tidligere prosjekter, være seg mønsterark, noe utstanset, perler eller liknende. I dag vil jeg vise frem to kort som er laget av det som nettopp lå rett foran nesen min. Litt annet er selvfølgelig føyet til, men det i bunn og grunn disse restene som inspirerte meg.

Begge kort er små posekort, og begge har samme mønsterark fra Studiolight.


Første kort er bygget opp med små søte doilys og en tag, jeg har også brukt glitterpaste i gull over en stensil. Motivet er funnet via Pinterest. Teksten er stanset ut i mosegummi.


Pyntet med herlige gule enamel dotter og hjerte fra Marianne Design, og søte små blomster fra I Am Roses.


Det andre kortet har ikke noe motiv, her er det vel heller teksten som  er i fokus. Den er stanset ut med en Papirdesign die i mosegummi, og deretter dabbet med Marabu akryl mousse for å skape litt tekstur. Marabu moussen har jeg også brukt på bakrunnen med en stensil. Har dryppet litt Marabu art spray i fargen sunshine yellow litt her og der.


Fjær stanset ut med Marianne Design dies. Enamel dotter og geotag er også derfra - og passer så fint i fargen til sprayen på bakgrunnen.


Sett deg ved scrappepulten og se rundt deg. Er det noe du umiddelbart blir inspirert av?

Ha en super dag!

3 kommentarer:

 1. Disse var kjempeflotte! :)
  Jeg er som deg....blir inspirert av det som ligger foran meg. Det er jammen meg lett med ute av syn ute av sinn med scrapping. Så noen ganger må jeg hente litt gammelt og ha det fremme....hihi :)

  SvarSlett
 2. sikke en god ide! Jeg vil straks samle noget af alt det der fylder på mit bord sammen, og gå i gang med at klippe og klistre! Tak for inspiration, det var lige hvad jeg havde brug for :)

  SvarSlett
 3. Så herlig og inspirerende.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.