mandag 9. januar 2017

Notatbøker i kraft

Dekorering av notatblokker kan være skikkelig gøy, i alle fall når man har et helt "blankt" læret. Disse små kraftfargede bøkene måler 10x10 cm og er et godt utgangspunkt for å lange mange ulike varianter av dekor.


Om du vil beholde den naturell, sverte litt, male på gesso for å gjøre den lysere: Helt opp til deg. Jeg har dekorert 5 ulike bøker, med ulike temaer, for å vise dere potensialet her.

Bok #1 har jeg malt med litt gesso først. Deretter har jeg valgt babytema, med mønsterark som matcher det. Rufset og svertet kanter før jeg limte på panelene. Rosene er fra I Am Roses, de har også fått en runde med gesso. Hjertet er stanset ut med en Marianne Design dies - collectable love. Jeg har lurt med litt osteklut og en kakeserviett.

Bok #2 har fått samme behandling som nr 1, bare i blått tema. Også her har jeg brukt blomster fra I Am Roses. De søte enamel dottene er fra Marianne Design.

Bok #3 har jeg tenkt til venninnegave. Her har jeg fått brukt opp rester av nydelige Papirdesign papirer. Stempeltrykket er fra en Kort og Godt stempel, og rammen er stanset ut med dies fra Creative Expressions dies - Oslo. Sidene på boka er svertet, det samme er alle paneler. Her har jeg ikke brukt blekk, men voks fra Creative Ekspressions.

Bok #4 er i bryllups stil. En hilsen fra gjestene? Minner fra den store dagen? Her er boken malt hvit først, deretter dekorert med papirer og bilde fra Studiolight. Jeg har trykket opp koselige ord fra en Staz stempelplate. Også her har jeg brukt voks fra Creative Ekspressions, og diesen Oslo har blitt brukt konvertert for å skape mønster i mønsterarket. Blonder, hamp og osteklut er på plass.

Bok #5 ser jeg for meg til en ungdomsjente. Litt spreke farger, engelske ordtak, og litt rosa + gull så klart. Mønsterark og tekstbilde fra 7 Dots studio.http://elinshobbykrok.blogspot.no/

5 kommentarer:

 1. Wow, these are so pretty. Hugz

  SvarSlett
 2. Disse var superfine :) Hvor har du kjøpt bøkene? :)

  SvarSlett
 3. Utrolig lekre notatbøker ♥

  SvarSlett
 4. Tusen takk jenter :) Notatbøkene kjøpte jeg brukt via ei på Scrappeboden ^^

  SvarSlett
 5. Flotte notatbøker. Så koselige smågaver.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.