torsdag 30. august 2018

Eksplosjonsbokser til gutte- og jentekonfirmant

Til konfirmasjon er det mange som velger å gi pengegaver eller gavekort  så hvorfor ikke gjøre litt ekstra ut av kortet? Et kjøpt flatt kort gjør sikkert susen det også, men hjemmelagede kort er SÅ mye koseligere! De gir personlig preg og vekker litt interesse på gavebordet.

I tutorial fanen vår finnes mange flotte trinn for trinn veiledninger, og i dag har jeg laget eksplosjonsbokser etter DENNE tutorialen til Wenche :) 

Jeg har laget to bokser, en til gutt og en til jente:


Jeg har brettet basen med hvit kartong fra Papicolor. Deretter har jeg lett frem lekre papirer fra Papirdesign, to ulike typer. Jeg har kuttet til og deretter rufset og svertet før de limes på sidene utenpå og inni boksen.

Jeg har stanset ut stjerner og "konfirmant med skygge" er dies fra Papirdesign. Jeg har brukt stempel fra Kort og Godt inni boksen, og latt en stjerne være igjen til en personlig hilsen.

Midt i boksen har jeg laget min egen lille løsning for å sette inn et gavekort eller en pengegave. Her kan man velge enkel tekst, eller andre kreative ting som "popper opp", eller kanskje en sparegris? ;) 

Boks nr to, også i mønsterark fra Papirdesign. Dekorert på toppen med paneler stanset ut med dies fra Creative Expressions, store blomster fra I Am Roses, samme konfirmant-tekst som over, og en enkel sommerfugl.

Innsiden er løst på enke måte her også, med stempler fra Kort og Godt og enkle delikate flater. Samt pengelomme i midten.Produkter fra Papicolor og Creative Expressions forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.
Sjekk ut din nærmeste forhandler HER.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.