fredag 17. august 2018

Mer inspirasjon til august-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Ann Kristin:
Jeg har laget ett konfirmasjonskort til en Manchester United fan! Det kule mursteinsarket er fra Industrial 2.0 serien til StudioLight. Tekst dies fra Papirdesign. Trekantene under teksten er trekant dies fra Marianne Design(triangles, hvor det følger med en embossing folder også). Ellers har jeg brukt konfirmasjonsark og dotter fra Papirdesign. StudioLight og Marianne Design distribueres av Global Hobby og Kunst
Hege:

Jeg har laget 3 konfirmasjonskort til denne utfordringen.  Kortene er i 4 x 6 format og brettet i Papicolor kartong i fargen natur kraft.  Mønsterarkene er fra Papirdesign - Fremtidsdrømmer og Dagen er din. Stempel, dies og dotter er også fra Papirdesign.

Jeg har brukt 3 forskjellige dies på kortene: PD 17326 - Vimpel, PD 17312 - Konfirmant 4 og PD 16169 - Mann.

"Konfirmant" er stanset ut i svart mosegummi og limt på med Cosmic Shimmer - Specialist Acrylic Glue. Jeg liker veldig godt at denne limen har helt tynn tupp, perfekt til å lime små detaljer. Jeg har brukt Sakura Gelly Roll (hvit 8) til highligths på konfirmanten.

Mosegummi og produkter fra Papicolor, Cosmic Shimmer og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.


Katrine:
Et bryllupskort fra meg til inspirasjon denne gang.
Kortet måler 4"x8" og basen er brettet av hvit kartong fra Papicolor. Alle mønsterark, samt motivet, er fra So Spring kolleksjonen fra Studio Light. Under motivet har jeg bygget opp med bølgepapp fra Folia, kakeserviett og blonde fra Kort&Godt.

Jeg har stanset ut bladgrener i grønt mønsterark og blomster i vellum med dies fra Sizzix (659573 + 661295) og festet under blomsterklyngene. Alle blomstene er fra I Am Roses. Jeg har også stanset ut hjerter i glitterkartong fra Best Creations med en die fra Kort&Godt. Teksten er stanset ut med en die fra Papirdesign i den samme glitterkartongen.

På innsiden har jeg laget en pengelomme. Holde pynten enkel og flat her på innsiden, kun en stemplet tekst fra Kort&Godt (M-309) som er stanset ut med tilhørende diessett.

Produkter fra Papicolor, Studio Light, Sizzix og Best Creations distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Wenche:Et kondolansekort laget i nydelige blåtoner med mønsterark fra Studio Light.

Kortet er i str 15*15c,m brettet i hvit kraft kartong fra Papicolor.

Blondeorden, bladrankene og korset er stanset ut med dies fra Marianne Design; LR0395 Border set wave, CR1396 Vines og LR0252 Kors.

Korset har fått glittereffekt med Glitterpasta fra Cosmic Shimmer.

Teksten er printet.Produkter fra Studiolight, Cosmic Shimmer, Papicolor og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.