onsdag 15. august 2018

Sizzix Die Storage

Jeg er alltid ute etter smarte måter å organisere og oppbevare dies på og jeg har nå lyst til å vise frem Sizzix Die Storage. Dette er en kraftig og solid perm, utformet for oppbevaring av dies. Selve permen er trukket i stoff og måler 30cm x 34cm x 8cm. Den har en glidelås som lukker den helt igjen. 

Den er formet som en ringperm og inneholder lommer med borrelås i forskjellige størrelser, helt opp til A4. Når du kjøper permen, får du med 5 lommer og et magnetark. Du kan fylle på med lommer etter hvert som du trenger flere. Har du flere permer, kan du lett merke hver perm med innholdet og det er en egen lomme nederst med en lapp til å skrive på.

Innvendig har permen stikker i selve permen, både foran og bak. Foran er det to strikker. Jeg har her valgt å feste 2 embossing-foldere. Inn mot selve ringene er det to mindre strikker til å feste f.eks en penn, saks, linjal eller liknende. Jeg har valgt å feste fast verktøyet mitt jeg bruker sammen med diesene for å fjerne små papirrester og løste die cuten fra selve diesen.

Som første side i permen min, har jeg satt inn en egen plastromme. Dette er en plastlomme med 9 rom i. (Jeg har lagt et hvitt ark bak slik at det er enklere å se på bildet). Plastlommet er egentlig ment for slike byttekort man hadde i barndommen, eller ATCer. Jeg har lagt en die i hver av lommene og man får da lett oversikt.

Magnetlommen som følger med er av solid kvalitet og den er forsterket med metallringer i selve hullene på siden. På dette arket har jeg festet litt større dies.

Inni plastlommene som følger med, har jeg puttet litt større dies-sett oppi. Man ser lett innholdet gjennom lommene og de er lukket sammen med borrelås.

Et av mine alfabet har veldig mange dies og her har jeg valgt å lage en papplate med magnet-striper, og satt bokstavene opp der igjen.

Her er det enklere å se hvordan dette er organisert.

Det er også en stor lomme i permen og her har jeg puttet en av mine tykke Sizzix-dies oppi.

I strikken bak i permen har jeg satt fast et av dies-settene jeg liker å oppbevare i originalpakken.

Dersom du vil ha flere tips og ideer til oppbevaring i denne permen, har Hege skrevet sine tips her.

Sizzix og denne permen forhandles i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.