fredag 31. august 2018

Gaveposer til jul

Jeg har pyntet to gaveposer til jul.Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light. Både huset og den nydelige juleteksten er stemplet med stempel fra Kort og Godt.

Juleklem er stanset ut med die fra Kort og Godt.


Doilien under motivet på den blå posen er stanset ut med en av mine nye favoritt-dies fra Marianne Design, CR1446 Twine oval.

Stempeltrykket av det herlige jule-huset har jeg stanset ut med en die fra settet LR0376 Anja's ovals.

Mistelteinene er også stanset ut med dies fra Marianne Design, LR0244 Holly Branch.

Pyntebærene er fra Kort og Godt, og finnes i mange flotte farger, med og uten frost/"sukker". Du ser de i en annen farge på den grønne posen lenger ned i dette innlegget.

Hvite halvperler fra Maranne Design.I posen ligger en julekule.Julekulen er i klar plast og er dekorert med "God jul" kuttet ut i glitrende vinyl med Silhouette

På den grønne posen har jeg montert stempelteksten på tre blondeservietter, to kaffefargede med en hvit i mellom, lagt lag på lag og skrukket til for litt dimensjon.

Chipboard fra Wycinanka.

I denne posen ligger overraskende nok, også en julekule.Denne med navn kuttet ut i glitrende vinyl med SilhouetteProdukter fra Marianne Design og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.