tirsdag 11. juni 2019

Grublis for juni - utfordre deg selv

I grublisen denne måneden har vi lyst til at du skal utfordre seg selv. Kanskje du har et produkt du lenge har slitt med å bruke, en stil du har lyst til å teste ut eller en bretteteknikk som altfor lenge har ligger uprøvd. Nå kan du utfordre seg selv med akkurat det. Husk og skrive hva du har utfordret deg selv med sammen med bidraget ditt.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.juli 2019 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte produktene fra Marianne Design, Best Creation og Dress it up. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kristin:

Jeg har laget en LO med en litt annerledes bakgrunn. Jeg har blitt en ivrig strikker og i 2018 tok jeg vare på alle magebåndene fra garnnøstene. Denne bakgrunnen er laget med å lime magebåndene fast på en kartong, og så bare begynne å være kreativ med maling og farger. Det var morsomt å få brukt magebåndene og bakgrunnen fikk en spennende og flott struktur. På LOen har jeg brukt Cosmic Shimmer Gilding Polish for å få litt shimrende effekt. I tillegg har jeg brukt Marabu Art Spray og Marabu Art Crayon Snurreblomstene er fra Kort og Godt.


Katrine:
Utover juleprosjekter så synes jeg rød er en veldig vanskelig farge å jobbe med, men med utgangspunkt i den røde bilen på et av bildene mine så hoppet jeg i en layout med litt røde detaljer.

Utover det røde, har jeg holdt layouten i sort/hvitt. Bakgrunnsarket er fra Studio Light - Denim Saturdays, mens det stripete og rutete arket er fra en sort/hvitt arkblokk fra Studio Light.

Jeg har brukt en stempelplate fra Studio Light - Industrial 3.0 og stemplet med Amsterdam akryl maling i fargen Pyrrole Red.
Jeg har fargelagt stempeltrykk, og det er det ikke hver dag jeg gjør, så
 det ser jeg på som en utfordring. 


Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong.

Motivet er stempel fra Kort og Godt. Fargelagt med distress blekk og vannpensel fra Sakura.

Mønsterarkene er fra Papirdesign. Det samme er diesene jeg har benyttet her; PD 17326 Dies Vimpel, PD 19299 Cevron og PD 19464 Kjære konfirmant 5.

Tekststickersene er også fra Papirdesign.

Stjernene er fra Storyteller. Hege:

Jeg har utfordret meg selv til å bruke opp rester jeg hadde liggende på pulten: Små og større biter mønsterark, halve kakeservietter, ferdig utstansa figurere/tekster osv. Noe av det var egentlig tiltenkt helt andre prosjekter, men av en eller annen grunn ble de ikke brukt likevel. Resultatet ble disse to kortene:


Begge kortene er brettet i hvit kartong fra Papicolor og mønsterarkene er i hovedsak fra Studio Light. På det første kortet har jeg brukt en vimpel jeg hadde stanset ut tidligere med dies fra Papirdesign, en halv kakeserviett fra Papirdesign og en liten bit av et PL-kort. Motivet er digital fil fra I love Digi design, limt på med 3d puter fra 3L.  Jeg har pyntet med en blomst, klistremerker fra Papirdesign og dotter/hjerte fra Marianne Design.


På det andre kortet har jeg også brukt en ferdig utstansa vimpel og en halv kakeserviett fra Papirdesign.   Jeg har også brukt en sirkel utstanset i mosegummi og tekst fra Papirdesign. Motivet er fra I love Digi Design. Jeg har pyntet med en epleblomst, klistremerke fra Papirdesign og dotter/hjerte fra Marianne Design.


Produkter fra Papicolor, Marianne Design og Studio Light forhandles av Global Hobby og Kunst.

Elin:
Jeg kan ikke si at LOer er en utfordring for meg lengre, men jeg har lett for å bli litt for pirkete og perfeksjonistisk på slikt. Denne gangen har jeg utfordret meg selv til å buke noen litt uklare bilder for å dokumentere en vesentlig begivenhet i ene jenta mi sitt liv. OG jeg har scrappet to bilder på en LO, noe jeg sjeldent eller aldri gjør.

Jeg fant de perfekte mønsterarkene hos Papirdesign.  Jeg har revet det ene arket for å indikere fjelltopper, og brukt et par tekststrimler fra Papirdesign de også. Litt restepapir bak bildene, sammen med en stilig stensil og Marabu Mixed Media Akryl Paste - Hvit.  Jeg har i tillegg droodlet på litt med hvit gelli roll penn fra Sakura.2 kommentarer:

 1. Spennende oppgave! :) Flotte inspirasjonsbidrag :)

  SvarSlett
 2. Merci pour ce nouveau challenge auquel j'ai plaisir à participer.
  Bravo à la DT pour cette belle inspiration.
  Bises.
  MaryannG

  Thank you for this new challenge which I enjoy participating.
  Congratulations to the DT for this beautiful inspiration.
  Hugs.
  MaryannG

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.