tirsdag 25. juni 2019

Til lykke med dagenJeg ble veldig nysgjerrig da jeg så denne flotte diesen fra Studio Light, Essentials nr.115. Jeg måtte teste den ut så fort jeg fikk den i hus. Og mitt første forsøk resulterte i dette kortet.

Basen er stanset ut i kraft natur Papicolor kartong.Med denne typen dies, som Studio Light har mange flotte varianter av, kan du lage kort med med så mange siden du ønsker. Ja, du kan lage bøker om du vil.

Jeg har laget et dobbelt kort, og de to utstansede basene har jeg bundet sammen med hamp. Mønsterarkene er også fra Studio Light. Motivet er fra Maja Design.

Tekstene har jeg stanset ut med dies fra Papirdesign, PD 18462 Til lykke med dagen og PD 19301 Lev livet leende. Begge er stanset ut i bølgepapp fra Folia, og senere dabbet med hvit gesso.

Sommerfuglene jeg har benyttet både på forsiden og innsiden er digitaltemotiv fra the Art of Paper Craft. Printet ut på ark fra Fabriano og klipt ut.Produkter fra FabrianoFoliaPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.