mandag 17. juni 2019

Mer inspirasjon til juni-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Kristin:
Jeg har laget et kort i herlige sommerfarger. For meg er spesielt gul skikkelig sommerlig. Bakgrunnen er laget med Cosmic Shimmer Pixie Powder i ulike farger. Teksten/motivet er fra I love digi design. Dotsene og rosene er fra Papirdesign.

Elin:
Jeg har laget en sommer-layout for å friske opp litt i sommer-feelingen til juli utfordringen vår.
Denne LOen ble litt til mens jeg gikk veien altså.. Hadde et mønsterark med ferdige ruter, men ville bruke de på en ny måte. Klippet de ut og limte de på hvit kartong fra Papicolor. Deretter grunnet jeg med Amsterdam transparent gesso og gikk i gang med Marabu Mixed Media Art Crayons. Jeg stemplet murveggen etterpå og brukte vannpensel fra Sakura for å påføre farge fra samme Crayons jeg har brukt på firkantene. Streket så opp med Sakura Micron Pen for å markere ekstra her og der.
Bokstavene er farget med Amsterdam Akryl i tre sjateringer; hvit og to ulike rosatoner.Kortet jeg har laget til inspirasjon er laget i 15cm*15cm av kraft natur Papicolor kartong.

Mønsterark fra 7Dots og restekassen,. Det sommerlige motivet er fra by Digital Paper.


Teksten er stanset ut med die fra Papirdesign, satt sammen med en tekststickers også, denne fra Papirdesign.

Linda:
Jeg har kost meg med å scrappe en sommerlig layout med fargerike, herlige ark fra Studio Light. Jeg har brukt ark fra seriene Ultimate Scrap Collection og Create Happiness.
Tittelen er stanset ut med bokstavdies fra Sizzix. Påfuglfjøra kommer også fra Sizzix. Jag har brukt en dies fra Studio Light Denim Saturday til å stanse ut "rivekanten" på det ene gule arket. Dette er egentlig en die som kan fungere som kortbase, men den fungerer også ypperlig til å lage spiralblokk-rivekant. De hvite rundingene på bakgrunnsarket er laget ved hjelp av stensil og Acryl Mousse fra Marabu. Tekststripene kommer fra Papirdesign.

Produkter fra Marabu, sizzix og Studio Light forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.