lørdag 13. mars 2021

Binderskort

God morgen. 

Vi har som mange andre latt oss fascinere av binderskortene til Marte / @somlelitt. Hun har lagt ut en tutorial også, for de som vil prøve selv, og det vil vi jo :-) 


 Wenche:


Jeg har tatt utgangspunkt i en binders kjøpt hos Claes Ohlson, denne er 7,8cm lang.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign stanset ut med vimpeldies også fra Papirdesign. Skål-button og tekstklistremerkene er også derfra. Sirklene øverst på kortet med Pils, Ipa og en stjerne er stanset ut fra et av mønsterarkene ved hjelp av en 1inch-punch. 

Epoxy-stickers er fra Marianne Design. Skiftenøkkelen er en charm fra restekassen. 

Baksiden har fått et skrivefelt av hvit Papicolor kartong, enkelt og greit: 


Hege:

Jeg har tatt utgangspunkt i en binderspil. 
Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign og Bella Blvd. Jeg har brukt en dies fra Papirdesign til å stanse ut vimpler i forskjellige størrelser. Tekstklistremerkene og chipboardstjernene er også fra Papirdesign


Mønsterarket jeg har brukt på baksiden er fra Studio Light.  Tekststempelet er fra Norsk stempelblad. Jeg har tegnet "søm" rundt kanten med Sakura Gelly Roll - moonlight.Linda:

Jeg har laget to binderskort, en med en mellomstor binders, og en med hjemmelaget binders. Den hjemmelagde bindersen er 10 cm lang, den lille 5 cm. 


Begge kortene er laget med ark fra Papirdesign. En stor fordel med binderskort, er at man kan få brukt opp de små bitene med resteark som fort blir liggende. Tallene er stempler fra Kort og Godt, som har fått litt farge på ved hjelp av distress oxide. På begge kortene har jeg brukt bannerdies fra Papirdesign til å lage selve kortene. Jeg har også brukt diecuts fra en diecutblokk fra StudioLight til å pynte med på det rosa kortet. "Gratulerer" er stanset ut med die fra Kort og Godt. Jeg har stanset den ut to ganger, en i ble og en i svart mønsterark. Deretter har jeg limt den blå oppå den svarte litt forskjøvet, for å få skygge på teksten. 


Produkter fra Papicolor og Sakura  distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.