mandag 22. mars 2021

To små art journal sider

 Heisann!
 
I dag vil jeg dele to små art journal sider. Jeg har laget dem i den herlige Studio Light Essentials Art Journal, som måler 16 cm x 16 cm. Det jeg liker ekstra godt med denne art journalen er at man kan ta ut sidene når man jobber med dem. Det gjør det enkelt å lage både enkle og dobble sider, og man kan alltid arbeide på et helt flatt underlag.

På den første siden har jeg bygget opp bakgrunnen med diverse collage elementer og akrylmaling fra Amsterdam. Jentene er små klistremerker som jeg har gitt vinger fra Studio Light. Langs alle ytterkantene har jeg malt med Marabu art spray i gull.

Teksten er satt sammen av forskjellige klistremerker. Noe av teksten er fremhevet med Posca paint markers. Jeg har også brukt disse brilliante tusjene til å tegne detaljer på alle jentene med sommerfuglvinger, samt drodlet litt her og der langs kantene og på bakgrunnen.På den andre siden har jeg brukt to blåfargede gloss sprays på bakgrunnen, og deretter malt lett over storpartene av siden med en relativt tørr gessopensel. Jeg har brukt gel medium fra Amsterdam for å feste litt diverse collage elementer til bakgrunnen, samt litt washitape fra Studio Light.

Jeg har brukt Posca paint markers til å lage små merker i bakgrunnen, samt streke opp inni en stensil.

Jeg har også brukt Posca til å drodle langs ytterkanten av siden og rundt tekststripene fra Tim Holtz.

Motivet er fra et eldgammelt mønsterark som dukket opp i restekassen min. Arket var fullt av ulike slike "photo booth" bilder, så nå har jeg en god bunke med snåle bilder til fremtidige art journals. I tillegg til diverse collage elementer så har jeg også brukt rub-ons på bakgrunnen. Det funket aldeles utmerket! Så nå skal jeg rote frem gamle rub-ons rester som jeg ikke lenger bruker og gi dem nytt liv i mine art journals. Dagens tips fra meg!

Produkter fra Studio Light, Amsterdam, Posca og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en super dag!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.