onsdag 17. mars 2021

Mer inspirasjon til mars-utfordringen

 Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.


Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:
Jeg har laget et kort i grønn-toner denne gangen. Banneren er stanset ut av et ark fra Studio Light med en die fra Papirdesign. Langs kantene på kortet har jeg stemplet med et stempel fra Marianne Design. Stjernen er kartong farget med ulike typer blekk og maling, og deretter stanset ut med en Sizzix-die. Teksten på stjernen er et klistremerke fra Papirdesign.

Jeg har latt meg inspirere av en tutorial denne gangen: Kristin sin Patchwork-teknikk har inspirert meg til å bli mye flinkere til å bruke rester. Jeg har brukt rester - rester -rester :D Kartongrester fra en Papicolor kraft kartong til base. Mønserark-rester fra diverse Papirdesign mønsterark, strimlet opp i ca 1,5 cm tykke striper. Mer kraft kartong, sort, til å stanse ut stjerne og skyggen til "Gratulerer med dagen". Diesen er fra Papirdesign. Bittelitt bling på stjernen for å skape litt interesse, men jeg synes kortet er så stilig i seg selv. Teksten og panelene er løftet med 3L 3D skumputer i sort, så de ikke synes så godt. Det gir kortet ekstra dimensjon.
Jeg har laget et posekort til bursdag. Hvit kartong er fra Papicolor. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light. Diesen jeg har benyttet er fra Creative Expression. 

Tekstklistremerker er fra Papirdesign

Motivet er fra DesignBundles.net. Printet ut på ark fra Fabriano.

Har også pyntet med en knapp og små blomster fra restekassen. Utgangspunktet er en die fra Studio Light, mønsterarket er også herfra. Tannhjuldie er også fra Studio Light, charms fra Korthobby og resten av pynten er fra Papirdesign. Motivet er farget med Copic sketch i følgende farger:
Hud: E13, 11, 21, 00, 000, R20
Hår: E47, 44, 43, 42
Skjorte: E55, 53, 51, 50
Bukse: B97, 95, 93, 91
Sko: C7, 5, 3, 1, 00
Mur: W3, 2, 1, 0, 00
Himmel: BG91, 30 (laget selv), 000, 0000
Grønt: BG96, YG67, 63, 61

Linda: 

Jeg har laget et bursdagskort i hvitt og rosa. Kartongen kommet fra Papicolor. Alle mønsterark er fra Papirdesign. Motivet er et stempel fra Kort og Godt. Jeg har brukt bannerdies fra Papirdesign , samt en die med vimpelmekke. "Gratulerer" er en die fra Kort og Godt. 


Innsiden er enkelt pyntet med et stempel fra Kort og Godt, et par utstansede hjerter og litt mønsterark. Mønsterarket er stanset ut med die fra Studiolight på kanten. 


Produkter fra Studio Light,  Fabriano, Sizzix og Papicolor distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.