torsdag 11. mars 2021

Grublis for mars - tekst i fokus

I grublisen denne måneden ønsker vi å ha tekst i fokus. Vis oss din tolkning av oppgaven. 

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6. april 2021 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her


Med oss på utfordringen har vi Papirdesign


Sammen med dem gir vi vinneren denne flotte premien:
Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

 Wenche:


Dette søte kortet er laget av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Studio Light.

Tekst- og doiliedie er fra Papirdesign, det samme er stempelteksten og også blomster og halvperler er derfra. 

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano.

Bamsecharm fra resteskuffen. Kristin:

Jeg har laget et ganske enkelt kort denne gangen. Teksten er en die fra Papirdesign og den er stanset ut i mosegummi. Stjernen er laget ved å lime fast ulike type papirremser fra Papirdesign  på en kartong og deretter stanse ut med en Sizzix-die. Bakgrunnen er malt med oransj Amsterdam-maling og jeg har stemplet her og der med et stempel fra Marianne Design.Tekst er en naturlig del av Art Journalingen min. Mens den riktige teksten fremhever en mixed media side helt perfekt, kan en feil tekst, på feil plass, roter alt til :p
Jeg har pusset opp en side som har ligget på vent lenge. Produktene jeg har brukt her er bl.a: Amsterdam standard akryl maling, Amsterdam Transparent Gesso + White Gesso, stensil og Marabu Akryl Paste, Memento Inkpad og bakgrunnsstempel, Sakura Gelly Roll i hvit. Jeg har også brukt Posca tusj i sky blue for å skape litt interesse. Jeg bruker også alltid Koh-i-noor kullblyant(er) på sidene mine for å skyggelegge.

Hege:

Jeg har laget et posekort med tilhørende tag. Mønsterarkene jeg har brukt er fra restekassen. Teksten er chipboard fra Scrapiniec, som har fått et strøk med svart akrylmaling og sølvfarget Marabu Mixed Media Art Spray. Bakgrunnen har også fått noen dråper Art Spray (svart og knallrosa). Enhjørning-button og klistremerkeordene er fra Papirdesign, diamond gems fra Marianne Design. Jeg har tegnet rundt alle kanter med svart Sakura Gelly Roll

Stempeltekstene er fra Kort og Godt.  Vimpelen er stanset ut med dies fra Papirdesign


Heidi:
Jeg har laget et øl-kort med produkter fra Papirdesign.

Katrine:
Jeg har laget en veldig enkel dobbelside i min Studio Light art journal. Bakgrunnen er laget med distress oxides og stensiler. Jeg har drodlet inni noen av trærne fra stensilen, samt langs ytterkantente, med Sakura Pigma Micron penn. Teksten er skrevet med en FudeBall penn.
Produkter fra FabrianoPapicolorStudio LightAmsterdam, Marabu, Sakura, Koh-i-noor, Posca og Memento distribueres av Global Hobby og Kunst. Besøk hjemmesiden deres for å finne din nærmeste forhandler.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 kommentar:

  1. Wow for en super oppgave å premie 🥰 nydelige inspirasjonsprosjekter dere har laget 😍
    Klem
    Jeanette

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.