torsdag 1. april 2021

Jeg elsker collage!

 Hei og hopp!
 
I dag vil jeg dele en skikkelig fargesprakende, travel og morsom art journal side med dere.
Den er laget i min hjemmelagde art journal, som du finner steg-for-steg beskrivelse på HER.
 
Utgangspunktet for siden var å få brukt opp alt jeg hadde liggende av små collage-elementer etter tidligere prosjekter. Alt fra silkepapir til en tepose. Jeg har også brukt ulike washitapes fra Studio Light. Jeg festet alt til bakgrunnen med gel medium fra Amsterdam. Jeg har bruk akrylmaling fra Amsterdam for å tilføre litt ekstra farge til sidene. Jeg valgte meg ut noen få farger for å få et mer helhetlig uttrykk på de ellers så travle sidene.  
 
Selve forsiden, om man kan kalle den det, er en flapp som kan brettes ut. Et annet gjennomgående element på sidene her er hjertene, bildene og teksten.
 
Bildene er fra et gammelt mønsterark jeg fant i restekassen min for litt siden. Jeg har drodlet en ramme rundt dem, og også drodlet direkte på dem, med herlige Posca paint markers. Teksten er satt sammen av bokstaver klippet ut fra et magasin.

 
Hjertene er opprinnelig kraftfargede klistremerker fra Staz. Jeg farget dem først med Marabu art crayon i sort, før jeg sparklet på akrylmalingen og til slutt drodlet rundt kanten med Posca paint marker. 
Produkter fra Amsterdam, Studio Light, Marabu, Posca og Staz distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.
 
 
Ønsker dere en kreativ og fin dag!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.