tirsdag 20. april 2021

Produkt-tips


    Vi finner alle våre favoritter ved scrappepulten titt og ofte og dann og vann. 


Noen glemmer vi av igjen en stund, mens andre får sin faste plass og er i bruk ved nesten hvert eneste prosjekt.

I dag vil vi i TeamScrappelyst vise frem noen av våre favoritter:

Et av mine favoritt-produkter er uten tvil maling. Amsterdam Standard Akrylmaling er absolutt gull verdt i mitt hobbyrom. De kommer i praktiske 20 ml tuber, slik at man ikke trenger kjøpe veldig store beholdere. De er små og nette, mtp å ta med på treff. OG de kommer i et utall farger <3 Jeg bruker mine akryler mest til AJ og Mixed Media prosjekter, men jeg bruker de også til å farge bokstaver, chipboards, skape struktur og liv i blomster og revne mønsterark. Da oftest den hvite. Den er også genial til splasjing, om den tynnes med litt vann ;) 


Hege: 

Jeg liker veldig godt slike blokker med sitater: små tekster om mangt og meget. Akkurat nå har jeg lagt min elsk på denne blokka fra Studio Light - Art by Marlene. Den har mange kule og litt annerledes tekster og spennende fonter. Jeg liker at tekstene kommer i tre forskjellige farger; hvitt, sort og kraft og at klistremerkene er så tynne i kvaliteten at de ikke "bygger" noe på siden. Det gjør dem perfekte til å bruke på AJ, men passer også veldig godt som det lille ekstra på kort (kanskje spesielt til ungdom).  Under ser dere noen av tekstene i bruk.

På AJ:På kort:Produkter fra Studio Light distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler. 2 kommentarer:

  1. Likte veldig godt siden din, Elin! Herlige farger og tøff layout🤩

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.