tirsdag 28. september 2021

Kort med motiver


Jeg har laget tre kort med lekre motiver fra MaysDesign. Jeg er veldig glad i å kunne bruke digitale motiver, for da kan man skrive de ut i den størrelsen som passer til prosjektet du har tenkt å lage. 
De to første kortene har kule austronautmotiver, perfekte til eldre barn. Jeg har brukt bølgepapp som bakgrunn på det første kortet. Jeg har revet litt i pappen for å gjøre den litt "slitt". Bak to større rifter har jeg limt mønsterark fra Papirdesign.  Den lille blå matta bak motivet er også papirdesign-ark. 
Jeg har brukt tags fra noen klær som pynt på kortet, sammen med et klistremerke, litt clipboard og noen tekststriper. Teksten er skrevet på skrivemaskin. På dette bursdagskortet har jeg brukt en die fra StudioLight for å lage rivekanten. Dette er en die som er beregnet til å kutte ut kortbaner, så den kommer med samme die i flere "størrelser" så du kan få mønsterpapir/skrivefelt inni som passer med hoveddiesen. 

Jeg har brukt mosgummi til å stanse ut "happy" i. Mønsterarkene kommer fra StudioLight og Papirdesign. Hønsenetting-diesen er en die fra StudioLight. Innsiden er enkelt pyntet med en liten stripe mønsterark og en liten tekststripe, skrevet på skrivemaskin.  


Det siste kortet er et kort til mindre barn, med et nydelig tiger-motiv. Siden jeg ikke vet om det skal brukes som bursdagskort eller nyfødtkort, har jeg latt være å lime på tekststripene under "gratulerer". Da kan jeg feste passende striper på, når jeg vet hva kortet skal brukes til. Også her har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign, og die fra Papirdesign og StudioLight. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.