tirsdag 7. september 2021

Life is short - Art journal

 Heisann!
 
I dag vil jeg dele en art journal side i skikkelige gladfarger, med herlige papirelementer fra Studio Light - Art by Marlene som motiv. Jeg har laget den i Dylusions 8x8 boken min.
 
Bakgrunnen var i utgangspunktet rosa, etter at jeg har rullet brayeren over siden med overflødig Amsterdam akryl fra et annet prosjekt. For å gi bakgrunnen litt mer liv har jeg festet et lekkert rispapir fra Studio Light med Amsterdam gel medium. Jeg ønsket litt sterke gulfarge i spiralen, som var motivet i rispapiret, og har brukt Amsterdam akryl i fargen primary yellow til det. Jeg vannet den ut litt, slik at jeg kunne la den renne litt bortover siden og gi en mer akvarellaktig effekt. Jeg laget også noen ekstra gule merker oppe og nede på siden.
 
De blå ufullstendige sirkelene er laget med en stensil fra Studio Light og Amsterdam akryl i fargen Cobalt blue(ultramarine). For å gi enda litt mer detaljer til bakgrunnen har jeg stemplet litt her og der med et bølge-stempel fra Studio Light. Jeg har brukt Posca Paint Markers for å gi den flotte damen litt ekstra detaljer, samt at jeg har brukt glossy accents på brilleglassene hennes. For å skyggelegge har jeg brukt Stabilo all blyant sammen med Sakura KOI vannpensel.
 
Teksten er rub-ons fra Studio Light. Jeg har klippet den i biter for å kunne plassere den på linjene inni blomsten.
 
Produkter fra Studio Light, Amsterdam, Posca og Sakura distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne nærmeste forhandler. 
 
Ønsker dere en super dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.