søndag 1. januar 2023

Utfordring for januar - bruk rester

Plutselig var det nytt år og vi går inn i 2023 med en helt ny utfordring til dere. I utfordringen denne måneden ønsker vi å se bruk av rester. For hva er vel bedre enn å starte året med å bruke litt rester? Hvor mye rester og hva slags rester du velger å bruke bestemmer du selv. Vi gleder oss til å bli inspirert av restene dine.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.anuar 2023 kl 20.00 og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Mays Design på Etsy (Maysdesignnorway)

Sammen med henne gir vi vinneren et valgfritt design fra Etsy-butikken. 

Delta ved å linke inn bidraget ditt via Inlinkz, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

  Wenche:  

Jeg har pyntet en gavepose med restepapir. Presangen med sløyfe, samt doilien nederst i hjørnet er stanset ut med dies fra Marianne Design. 

Button og tekstklistremerker er fra Papirdesign.

Mønsterarkene er fra restebunken.


Katrine:
 Jeg elsker å lage kort med restepapir, men i dag har jeg faktisk laget en dobbelside i art journalen min til inspirasjon. Jeg har brukt rester av et kart fra en typisk turistbrosjyre for å lage bakgrunnen. Jeg bruker ofte slike kart i lommescrapping når jeg scrapper feriebilder, og dette er det som ble igjen fra et slikt prosjekt. Øvrige produkter er: Amsterdam matte gel medium, Amsterdam akryl, diverse stensiler og stempler, washi-tape, diverse klistremerker og Posca paint markers.Kristin:
Denne gangen har jeg laget en ganske enkel tag. Tagen er laget med utgangspunkt i en tykk klestag/prislapp fra et klesplagg jeg kjøpte. Jeg har dekorert denne tagen med en stoffbit som var utenpå et nytt sett med sengetøy jeg kjøpte. Jeg har pyntet med blomster, en tekst og litt maling her og der. En ypperlig måte å bruke rester på.
You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.