tirsdag 26. september 2023

Bryllupskort til to menn

Hei folkens! Her er et bryllupskort jeg har laget på bestilling. Har ikke laget bryllupskort til homofile par før, men en gang må jo være den første :-) Flaks at WJensen design har motiv som passer til anledningen, motivark nr 21! Her finner man motiv til alle anledninger :-)

Dette paret likte å reise til Italia, og det nærmeste jeg kom reise, vin og Italia var en flaske fra Kuttut med Toscana på :-) Ellers er det mønsterark fra Papirdesign, noen nye ark og noe restepapir. "Til brudeparet" er fra Scrapmagasinet og er stanset ut flere ganger i hvit kartong og gullkartong til slutt,  limt sammen og montert på limputer. 

Noen charms her og der fra Korthobby og Papirdesign måtte med for å røffe opp kortet litt. Det ble et rimelig feminint maskulint kort :-) Heldigvis ble både bestiller og mottakere veldig fornøyde.

Innsider med stempler fra North Star Design og Norsk Stempelblad. Hjertene er stemplet med Inkon 3 stempelpute som jeg bruker mest til å stemple motiv jeg skal fargelegge med no lines teknikk. Men det går jo fint å stemple svakt på skrivefelt også :-)Ønsker dere alle en super dag :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.