søndag 17. september 2023

Mer inspirasjon til september-utfordringen

 Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.


Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:
Jeg har mange favoritter, men på dette kortet har jeg kombinert flere av dem. Jeg elsker kombinasjonen av rosa og turkis, og har tatt utgangspunkt i det på dette kortet. Videre elsker jeg denne tekst-diesen fra Papirdesign. Bladene er jeg også veldig glad i, og det er også en die fra Papirdesign.


 Wenche:  

 Dette kortet er laget i 10cm*15cm av kraft kartong. Motivet jeg har brukt er i salg via Facebooksiden min, WJensenDesign, motivark nr 39. Printet ut på fotopapir til dette kortet.

Mønsterark, dies og tekstklistremerker jeg har brukt er fra Papirdesign. Tekstklistremerkene er en stor favoritt her hos meg. Jeg bruker dem nesten på alt jeg lager. 
     
Puffy hjerteklistremerker fra resteskuffen. 

Linda: 


Jeg har som Kristin, mange favoritter. Og på dette kortet har jeg kost meg med mange, både nye og gamle favoritter. Jeg har tatt et dykk i gamle resteark fra Papirdesign. De er min desidert største favoritt når det kommer til mønsterark. Kartongen har jeg kjørt en runde i en ny embossingfolder som straks ble en favoritt. Jeg har brukt motiv fra WJensenDesign,, motivark nr 152. in absolutte favoritt go-to når det kommer til motiver. Jeg har pyntet med en gammel tag-favoritt, som jeg er så redd for å bruke opp at de ofte blir lagt ned igjen i skuffa. "Gratulerer" er en die fra Papirdesign, og den fineste gratulasjonsdiesen jeg vet om. Nest siste favoritt er misteltein-bladdiesen fra Papirdesign. Egentlig en juledie, men denne kan brukes hele året. Og aller siste favorittene jeg har fått inn på dette kortet er stifter og hvit akrylspray, sprutet på med stanga til sprayen. 

Heidi:
Jeg har brukt motiv fra WJensen design, motivark nr 02, vår egen Wenche fra designteamet. Hun har utrolig mange flotte bilder til salgs. Her er motiv for alle anledninger. Virkelig verdt en titt! Mine favoritter her er produkter fra Papirdesign. Her har jeg brukt både ark, dies og dotter derfra. Noe jeg bruker på nesten alle mine kort.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.