søndag 10. september 2023

Konfirmantkort med sterke farger

 


WJensenDesign har noen kjempekule motiver til ungdom i klare, friske farger, motivark nr 184. I dag vil jeg vise to kort der jeg har brukt disse motivene. Hun har en serie med jenter og en med gutter, og dette er motiver til å bli skikkelig glad av. Jeg har brukt 3D embossingfolder på kartongen før jeg har brukt akvarellfarger som matcher motivet og latt det renne nedover. Diesen bak motivet er en doiliedie fra Papirdesign.


Forsiden av kortet er ikke full høyde, så deler av innsiden synes fra utsiden. Inni har jeg en enkel tekst, denne fra en stempelplate fra Papirdesign. 


Neste kort er laget med svart kartong som base. Også denne har fått en runde i embossingfolderen, og med litt maling over, for å fremheve embossingen. 


Gratulerer er en die fra Papirdesign. Tekststripene er klistremerker, også disse fra Papirdesign. Jeg har pyntet med litt papirrester og dotter i rosa. Innsiden har jeg valgt å pynte med et motiv fra samme serie, og noen tekststriper skrevet på skrivemaskin. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.