fredag 15. september 2023

Turist i eget land - 3 layouts

Hei!

I løpet av koronaårene fikk vi besøkt mange spennende destinasjoner i eget land.
I dag vil jeg dele 3 layouts som viser noe av de vi har opplevd som turist i Norge.

 Den første siden er fra "Helleren" i Jøssingfjord, et sted hvor man blir tatt 100 år tilbake i tid og som virkelig er verdt et besøk.

Når jeg valgte ut møsterark og andre elementer tok jeg utgangspunkt i fargene og strukturene på stedet. Jeg valgte et dust grønt ark fra Kort og Godt som bakgrunn, sammen med et treverksark fra Papirdesign

Bak bildene har jeg bygget opp med ulike papirelementer.
Ellers har jeg pyntet med hyssing, diverse chipboard-elementer samt klistremerker fra Papirdesign

Tittelen er klistremerkebokstaver fra Papirdesign.
Den neste siden er fra Koboltgruvene på Modum. Her fikk vi være med på gruvevandring i en av gruvene, en spennende opplevelse for både store og små.

Jeg har valgt et litt rustikk treverksark som bakgrunn, og kombinert dette med mønsterark i mørke blåtoner. Jeg har laget litt liv til bakgrunnen med bakgrunnsstempler, ulike stensiler, Distress Ink og Akryl Mousse. I tillegg har jeg sprutet litt med blå Akryl Spray.

For å få dokumentere opplevelsen best mulig, har jeg valgt et oppsett med mange mindre bilder. 

Som pynt på siden har jeg brukt ulike papirelementer, tags, chipboard og dotter.

Til tittelen har jeg brukt ulike klistremerkealfabet. Jeg har også limt på klistremerkeord fra Papirdesign, samt stempler fra samme produsent.Den siste siden er fra Erik Alfreds Oppfinnerpark, som plutselig dukket opp i Lyngdal under korona. Det er et sted med mange morsomme aktiviteter, blant annet sykkelkarusell som var en av favorittene her i huset.

Jeg har valgt et oppsett hvor jeg fikk plass til mange bilder, og brukt mønsterark fra Papirdesign. Jeg har valgt papir og elementer som er med på å gjenskape stemningen fra parken. 

Noen av mønsterarkene er stanset ut med vimpeldies fra Papirdesign, og jeg har også laget egne vimpler av flagg klippet ut fra et Papirdesign-ark.

Eller har jeg brukt hyssing, chipboardelementer, billetter, samt klistremerkeord fra Papirdesign. Takk for at du tittet innom innlegget mitt. 

Ha en fin dag.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.