fredag 5. januar 2024

Kort med dyremotiv til de minste

 Heisann!
 
I dag vil jeg dele to kort med dere, et til nyfødt og et til en som fyller 1 år - begge med søte dyremotiv.
Motivene er fra et gammelt mønsterark fra Shimelle - American Crafts. De har ligget på lur og ventet på det riktige prosjektet veldig, veldig lenge. 
 
Først ut kort til nyfødt jente. Basen er hvit kartong og mønsterarkene er fra restekassen. Motivet har fått en ramme av vellum, samt at jeg har bygget opp med doily, osteklut og hvit bølgepapp bak.
 
Tekstene er begge fra Papirdesign - den hvite er klistremerke, mens den rosa er fra produsentstripen på et mønsterark. De rosa blomstene er også fra Papirdesign, mens de andre er fra I Am Roses og Prima. Bladene er stanset ut med die fra Papirdesign i mønsterark fra samme produsent. Prikken over i'en blir liquid pearls i fargen white opal.
 
Så til 1 års kortet. Også her en base av hvit kartong. Mønsterarket er fra Studio Calico. En ganske uvant fargepalett for meg med rødt, hvitt og blått når det ikke er 17. mai tema, men det passet så godt til motivet så da måtte det bare bli slik. Her har jeg stanset ut motivet med en sirkelpunch og gitt det en ramme av vellum. Bygget opp med doily, bølgepapp og en bit mønsterark fra Papirdesign bak.
 
Holdt pynten ganske enkel med røde puffy hjerter og snakkeboble, samt et 1-tall og klistremerketekst fra Papirdesign.

 Ha en kjempefin dag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.