fredag 25. september 2020

UT PÅ TUR – MED POSCA I SEKKEN

Kan også sees hos Global Hobby og Kunst. 


Når vi har gått turer i sommer har vi pakket en liten pose med Posca-tusjer og puttet i sekken. Det har blitt en liten "greie" for oss i familien å legge igjen en liten hilsen her og der hvor vi har gått. Ikke til sjenanse i naturen vel og merke, men et lite lysglimt på en opp- eller nedtur skader ikke. 

Moro for både små og store når vi tar frem posen med tusjer fra sekken. 




Posca-tusjene er veldig fine å tegne og skrive på steiner med. De er værbestandige og finnes i i skrivende stund i hele 59 farge. Disse tusjene kan altså brukes til så mye mer enn på papir og lerret. 

HER kan du lese mer om selve tusjene og se info om alle de 8 ulike tuppene disse tusjene finnes i. Du finner garantert din favoritt til ditt formål her.


Steinene vi har dekorert har vi plassert diskret rundt om der hvor vi har ferdes. Så blir det moro å se om vi finner dem igjen neste gang vi er ute på tur, og koselig om noen andre også har fått øye på dem og hatt litt glede av små skriblerier. 


Vi har også lagt igjen en slik ved en av stiene vi har ruslet: 


Og OM den ikke skulle få ligge i ro så er dette teksten på andre siden av steinen: 


Noen eksempler til på steiner lagt igjen på tur: 




Gleder meg til å se flere koselige steiner på tur. Kanskje du vil dele med #steinhilsen.

Produkter fra Posca distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.