onsdag 15. oktober 2014

Å utfordre seg selv

Jeg har utfordret meg selv til å bruke noe som jeg har samlet på i alle år, men sjelden har brukt. Border! Her snakker vi om border kjøpt i pakker, border fra die-cut sheets og border klippet av mønsterark (den nederste stripen). Jeg måtte rett og slett bare ta tak i det og få brukt noe!


Jeg plukker meg ut noen border og finner frem bildene jeg vil bruke.


Har lagt en matte av mønsterark bak kartongen og hvert enkelt bilde. Nå er det klart for bordene.


Jeg prøver meg frem til jeg finner ut av hvilken rekkefølge jeg liker best, så limer jeg bordene på. Nå er det bare å pynte slik man liker best.


Her er min ferdige layout.


 Jeg har tilført en del label stickers og ellers pyntet med dotter og chipboard fra Wycinanka.


Hjertene er tegnet med vanlig gråblyant etter en stensil fra Memory Box.


Bildene er av mine datter som tøyser seg, og da syntes jeg det passet fint med litt brille- og bartechipboards. Chipboard fra Wycinanka føres av Global Hobby og Kunst.


Jeg har samlet sammen litt flere border og litt mønsterark fra restekassen for å lage et par kort også, siden jeg nå først har tatt på meg dette prosjektet.


Noen av bordene jeg har klippet av fra mønsterark har søte små banners og vimpler med tekst. Disse klipper jeg fra hverandre for å bruke dem på kortene.


Her er kortene fiks ferdig. De er i størrelsen 4x6" og ganske leken i stilen.


Et par detaljbilder.Om du ikke har samlet opp rad på rad med border som meg, så finnes det vel noe gjemt blant skattene dine som kanskje burde få litt mer oppmerksomhet? Hva med å finne frem noe du ikke har brukt på lenge og utfordre deg selv litt?


3 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.