tirsdag 7. oktober 2014

En skisse, flere scrappere - med utfordring

Har dere sett skissesamlingen til Scrappelyst? Hvis ikke, anbefaler jeg dere å ta en titt øverst i bloggen. Der finner dere mange skisser, både til LO og kort, så her er det masse inspirasjon å hente.

Nederst i innlegget vårt kommer en utfordring til dere, med en flott premie fra UHK Gallery.

Jeg fant meg en kjempekul LO-skisse jeg ønsket å scrappe, og utfordret de andre jentene i teamet til å gjøre det samme.  Under ser dere hvordan vi løste utfordringen.

Skissen vi valgte å scrappe var LO-skisse nr 2:Hege:
Jeg ønsket å lage en litt tøff LO, og har tatt utgangspunkt i mønsterark fra Industrial serien til Studio Light.  Kjempetøffe ark, som passer perfekt til guttesider.  For å få uttrykket enda røffere, har jeg jobbet en del med bakgrunnen.  Ved hjelp av bølgepapp, gesso, stensiler, distress stain, modelling paste, glimmermist og forskjellige bakgrunnsstempler, ble den slik jeg ønsket.  Bak bildene har jeg et lag med osteklut og chipboard fra Wycinanka.  Lagene er bygget opp med store 3D-puter fra Papirdesign.  Studio Light og Wycinanka forhandles av Global Hobby og Kunst. Halvperler og krystaller er fra Papirdesign. Ellers har jeg pyntet med litt diverse, blant annet en hjemmelaget pebble.


Her er min løsning på Heges utfordring. En veldig kul skisse. Bildet er fra sommerferien, med den passende tittelen family selfie. Jeg har brukt resteark, svart distress stain, heidi swapp color shine rosa, egne stempler, chipboard fra wycinanka, love binders fra freckled fawn, family er en dies fra simon says, button og enamel dots fra Papirdesign.Katrine:
Dette var en utfordring jeg bare måtte slenge meg på, jeg synes det er kjempemoro å jobbe med skisser. Jeg har valgt å snu den 90 grader til høyre. Bakgrunnsarket er fra StudioLight. Jeg har brukt mursteinsjablong, gesso, mist og et stempel fra Papirdesign. Øvrige mønsterark er fra Studio Tekturek. Rød kakeserviett og svarte dotter fra Papirdesign. Ordene med piler er stempler jeg selv har designet og laget ved hjelp av Imagepac Stampmaker. Både StudioLight og Imagepac Stampmaker føres av Global Hobby og Kunst.


Jeg synes det er morsomt å jobbe ut fra skisser, og denne skissen likte jeg spesielt godt. Jeg har brukt hvit kartong som bakgrunn, og dratt utover grå glimmermist ved hjelp av en akrylkloss. Jeg har deretter stemplet og brukt sjablonger for å lage bakgrunnen. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign og Sn@p. Jeg har i tillegg brukt egendesignede stempler laget med Imagepac Stampmaker. Til sist har jeg pyntet med chipboard fra Wycinanka som jeg har malt svart. Både chipboard og stempelmaskin forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.


Til og med jeg ble fristet til å lage en LO av denne skissen. Jeg har altid fryktet mørke bilder og farger, så her presser jeg meg selv: Mønsterpapir fra papirdesign, klin og klæsj med hvit Amsterdam acryl maling fra Global Hobby og Kunst. Kakeserviett, osteklut og litt skriblerier har jeg også lurt med.


Det er alltid utrolig kjekt å bruke skisser til inspirasjon for det man lager. Og denne skissen som Hege utfordret oss til å lage noe til, var jo bare utrolig stilig! På denne layouten har jeg virkelig lekt meg med maling, glimmermister, distress ink, vann, sjablonger og modeling paste! Det er så kjekt å kunne slå seg løs med ulike typer medium. Øvrige papirer er fra Studio Tekturek, blondeserviett, buttons og dotter er fra Papirdesign, og chipboarden er fra Wycinanka som Global Hobby og Kunst er forhandler for.___________________________________________________


Og NÅ kommer vår utfordring til dere: scrapp etter skissen vi har brukt, eller en av de andre skissene i Scrappelysts samling av skisser, du kan velge blant både LO-skisser og kort-skisser

Med oss på denne utfordringen har vi fått selveste UHK Gallery.  I samarbeid med dem gir vi vinneren en stor 12"12" arkpakke bestående av arkene i disse herlige seriene; Team Scrappelyst stemmer frem en vinner etter fristen, 10. november kl 20.00


3 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.